misto.zp.ua

Родина Бардиш потребує підтримки

Віталій та Наталія вирвалися з інтернатів, і зараз їм та їх донечкі потрібна наша підтримка.

Родина Бардиш потребує підтримки

 

Сьогодні ми побували в унікальній для України сім'ї, яка заслуговує на набагато більшу підтримку, ніж отримує зараз.

Віталій та Наталя Бардиш колись проживали у психоневрологічних інтернатах в Запорізькій області. Зазвичай люди живуть в таких місцях все життя. Але Віталій завжди мріяв звідти вирватись. У 2015 році він залишив Любицький ПНІ та почав самостійне життя.

 

 

Через рік завдяки зусиллям Виталія та волонтерів з церкви з Михайлівського ПНІ «звільнилася» Наталія. Невдовзі Віталій та Наталя одружились. А 3,5 роки тому в них народилась дочка Аня.

Віталій дуже працьовита людина, і завдяки накопиченням він купив будиночок в селі Щербинівка Черкаської області. Потрохи допомагають облаштувати будинок волонтери та один з благодійних фондів, і сам Віталій відкладає гроші на оздоблення. Але цих коштів замало.

 

Second slide
Second slide
Поки що сім'я проживає в будинку інших людей в, м'яко кажучи, скромних умовах. Нещодавно зламалася пральна машина, також є проблема з холодильником. Ну і зовсім з області фантазій - комп'ютер або ноутбук для дитини та дорослих. Але, звісно, усі мрії Віталія та його дружини зараз про закінчення ремонту та переїзд до свого будинку, хазяйнування на свому городі.

 

 

Родина Бардиш потребує підтримки

 

Хочу додати: ця сім'я потребує особливої уваги та допомоги, враховуючи дитину та інвалідність у обох батьків. Це зона ризику, але одночасно і можливість створити унікальний прецендент, показуючи можливість людей з таким типом інвалідності створювати сім'ї і навіть виховувати дітей.

Ми впевнені, що наступного разу під час візиту до родини Віталія ми зможемо не тільки допомогти матеріально, а й запропонувати якесь рішення по соціальній підтримці сім'ї.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ПОЗИЦІЯ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в