misto.zp.ua

Реальне життя, реальна благодійність

Щербинівка - місце, де люди просто допомагають іншим людям.

Реальне життя, реальна благодійність

 

Серед безлічі випадків грантоїдства у проектах інтеграції переселенців у громади, надання консультацій та вивчення потреб таких сімей - як глоток свіжого повітря для мене - потрапити в місце, де люди просто допомагають іншим людям. Годують та доглядають старих та важкохворих переселенців, своїми силами будують житло для прийомних сімей та ДБСТ, колишніх вихованців інтернатів, а також людей із залежностями.

Це я бачу в селі Щербинівка на Черкащині. В Щербинівці люди з християнської громади кожного дня роблять дуже багато дуже малими ресурсами. Я зараз не є релігійною людиною, але такий підхід мені дуже подобається. Тому що від нескінченої говорильні, семінарів та тренінгів з кава брейками в дорогих готелях, найбільш вразливі люди часто не отримують нічого.

Я пройшовся деякими локаціями в Щербинівці і намагався через фото трохи передати один день з життя цієї громади. Бачив батька-вихователя ДБСТ Тараса, який ставив з дітьми теплицю і добудовував старий будинок, щоб розмістити усіх прийомних дітей. Бачив Руслана, який разом з дружиною, в дуже тісних умовах, доглядає дідусів та бабусь з Бахмуту, одночасно з добудовою будинку та зайняттям на городі. Бачив Віталіка, який, незважаючи на ковід, пів ночі рубає дрова та опалює будівлю, де проживають дві великі прийомні родини ВПО. Побував у пастора Сергія, який, окрім менеджменту усіх цих процесів, ще й сам будує та виконує обов'язки прийомного батька з більш ніж 10 дітьми.

 

First slide
Second slide
Звісно, у всьому цьому людському мурашнику ніхто не ідеальний, у багатьох позаду важке життя з травматичним досвідом і багатьма падіннями. Але проект в Щербинівці чомусь здається мені набагато живішим та кориснішим, ніж проекти деяких великих грантоїдських організацій, головна заслуга яких - вміння вдало написати грант та натягнути сову на глобус.

І дуже хочеться, щоб більше благодійних коштів заходили в реальне життя, в такі проекти, як в Щербинівці, де люди кожного дня допомагають іншим людям, використовуючи дуже обмежені ресурси. І хочеться, щоб більше людей знали про існування таких проектів.

Тому буду вдячний за вашу інформаційну та фінансову підтримку проекту


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в