misto.zp.ua

Правильний догляд за шкірою навесні

Правильний догляд за шкірою навесні

Весна – це найбажаніша пора року, коли все навколо розквітає та пробуджується від зимової сплячки. І не дивно що кожна жінка турбується про те, щоб виглядати найбільш привабливо та доглянуто. Після зими нашій шкірі потрібен час на відновлення – через те, що морозне повітря на вулиці та радіатори опалення в приміщенні зіпсували її, висушивши та позбавивши квітучого вигляду. 

Для того, щоб скоротити час оновлення шкіри, потрібно забезпечити їй правильний догляд, використовуються різні косметичні засоби, наприклад, кераміди для шкіри. Вони відповідають саме за відновлення як зовнішнього, так і внутрішнього стану обличчя. 

Щоденний догляд за шкірою обличчя

Для того, щоб швидше відновити пошкоджений стан шкіри обличчя після зими, обов'язково щоденно виконуйте ці 5 правил:

  1. Очищення шкіри. Це потрібно робити не тільки для того, щоб змити макіяж, а й для видалення шкірного жиру та залишків ороговілого епідермісу. 
  2. Тонізація шкіри. Ця процедура потрібна для наповнення клітин шкіри необхідною вологою та відновлення правильного pH балансу.
  3. Застосування сироватки. Дерматокосметика може використовуватись як з лікувальною, так і з доглядовою метою. Все залежить від початкового стану шкіри, та результату, який необхідно отримати. 
  4. Нанесення крему чи емульсії. Цей етап необхідний для забезпечення шкіри поживними речовинами та надання їй здорового зовнішнього вигляду. Гарний засіб має містити у складі кераміди. 
  5. Використання захисного крему з SPF. Потрібно пам'ятати, що ультрафіолетове сонячне проміння шкідливо впливає на стан шкіри у будь-яку пору року, тому і навесні треба забезпечити надійний захист шкіри. Але перед вибором крему обов'язково подивіться чи вже немає SPF-рівня у вашому поживному косметичному засобі. 

Один-два рази на тиждень також потрібно використовувати скраби чи пілінги. Це допоможе зробити глибоке очищення шкіри, щоб вона могла “дихати” та насичуватися киснем. 

Доречні поради для догляду за шкірою навесні

Окрім щоденного догляду за шкірою зверніть увагу на свій внутрішній стан. Зокрема, обов’язково приймайте вітамінні комплекси, дотримуйтесь правильного розкладу дня (особливо важливою є достатня кількість сну) та більше проводьте часу на свіжому повітрі.

Гарний зовнішній вигляд шкіри залежить від комплексу постійних дій, які направлені на збереження краси та правильних і якісних косметичних засобів, таких як, наприклад, CeraVe. І пам'ятайте, доглядати за шкірою потрібно у будь-якому віці, щоб якнайдовше зберегти молодість.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Лента статей
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
MISTO.ІНФОРМ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в