misto.zp.ua

Помилка, яку майже кожен з нас робить у Фейсбуці, може коштувати нашим дітям життя

20
Помилка, яку майже кожен з нас робить у Фейсбуці, може коштувати нашим дітям життя

Інтернет і соціальні мережі можуть бути як благословенням, так і прокляттям. Ця мати, чиє імя в статті не буде згадуватися, переконалася в цьому на своєму гіркому досвіді. Гіркий – мяко сказано. Кожен повинен прочитати цю статтю і зробити відповідні висновки. Від цього залежить благополуччя наших дітей.

Уяви, ти сидиш в нашому улюбленому Facebook і отримуєш запит в друзі від незнайомця. Від людини, яку ти знати не знаєш. Сумнівів прийняти заявку у тебе немає, тому що фотографія профілю викликає прихильність до себе. Та й чому б ні? Яка різниця? Ну що, врешті-решт, може статися …?

Як би там не було, взяла й забула. Є більш важливі речі, про які дійсно варто задуматися. Твоя дочка, наприклад. Ти шалено пишаєшся нею, тому що малятко на наступному тижні піде в перший клас! Дівчинка готується до цього дня, приміряючи різноманітні наряди, новеньку шкільну форму, а ти, не втомлюючись, плетеш їй косички, зав’язуючи на них бантики. Коли все готово, ти неодмінно постиш фотографію своєї дочки в Контакте і в Facebook. Внизу підписуєш: Що за день! Не віриться, що моя маленька так виросла! Потім ти привязуєш до посту посилання з адресою школи. Пара кліків. Але наслідки ось-ось перетворять твоє життя в повний кошмар.

Свіженька американка. Близько шести років! Всього за 5000 доларів!

Все відбувається за твоєю спиною, ти ні про що ніколи не дізнаєшся. Навіть якщо захочеш. Просто одного разу, приіхавши в школу до доньки, ти іі там не знайдеш. Розпочнеться паніка, ти оббіжиш всіх вчителів, порвеш телефони, подзвониш в поліцію. Ти будеш готова на все, щоб знову обійняти свою дитину.

Нарешті ти зрозумієш, що все марно. Але ніколи не зупиниш пошуки своєї дочки, тому що почуття провини і жахливі думки не перестануть переслідувати тебе все життя.

Напевно, краще не знати, що сталося з тією малою. Минулого не повернути, помилки вже не виправити. Просто не додавай незнайомця У ДРУЗІ! Краще прожити життя з меншою кількістю друзів в соціальних мережах, ніж все життя сумувати про зниклу безвісти дочки.

Памятай про це попередження! Відхиляй всі заявки в друзі від незнайомців. І не пости дитячі фотографії. Таємничі незнайомці неодмінно іх знайдуть. І повір, в торговців дітьми і педофілів навряд чи прокинеться хоч крапля людяності.

Будь ласка, допоможи поширити це попередження по всьому світу. Допоможи запобігти трагедії.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Мы рады видеть Вас на онлайн страницах региональной "Рациональной газеты" - теперь мы не только на прилавках и в почтовых ящиках Вашего дома, но и на Вашем мониторе. Ценность информации гарантируем!
Что такое "Рациональная газета"?
Это актуальные новости всего региона, большое количество бесплатных объявлений, свежая реклама от организаций и предпринимателей, программа передач, вакансии, погода, гороскопы, анекдоты, детская страничка, афиша, знакомства, SMS-рубрика, кулинарные рецепты, сканворды. Нужно больше? Без проблем - свяжитесь с нами и поделитесь своими идеями.
Мы с радостью выслушаем Вас!
А еще у нас проводятся постоянные акции
- Вы можете выиграть бесплатную дополнительную подписку или интересную книгу, для этого достаточно подписаться на нашу газету.

Контакты

Издатель:
Смольянинова Т.А.
Адрес:
69005, г. Запорожье, ул. Гагарина, 3/31
Наши телефоны:
(061) 220-85-54, (066) 064-51-97, (095) 598-99-47
Веб-сайт:
rgazeta.com
E-mail:
rgazeta1@ukr.net
Подписной индекс:
99249

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в