misto.zp.ua

Поїзд Запоріжжя – Хелм введуть з наступного тижня

 

До кінця війни тарифи на проїзд залізницею не підвищать

З наступного тижня «Укрзалізниця» призначить поїзд Запоріжжя – Дніпро – Хелм. Про це повідомив голова правління «Укрзалізниці» Олександр Камишін в інформаційному телемарафоні «Єдині новини».

Відповідаючи на запитання, чи з’являться додаткові комерційні рейси для тих, хто бажає повернутися із західних регіонів, Олександр Камишін заявив: — Ми додали рейс Київ – Хелм для того, щоб всі з Польщі могли виїжджати. І буде з наступного тижня рейс Запоріжжя – Дніпро – Хелм також, щоб люди з Польщі могли повертатися на схід України в ті міста, де безпечно.

Щодо тарифів на проїзд Олександр Камишін зазначив: — «Укрзалізниця» — державна компанія, і держава показує, що вона турбується про своїх громадян, і ніякої розмови про підйом тарифів для населення не ведеться й не вестиметься до кінця війни точно.

Нагадаємо, що евакуаційний потяг із Запоріжжя до Хелма ходив до середини березня. В яких умовах евакуювалися запоріжці, ми писали тут

Михайло Семеренко


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Областна газета «Індустріальне Запоріжжя» плюс «Панорама» - єдина щоденна газета: виходить 4 рази на тиждень та 16 – на місяць всього за 6,95!
У ній - всі події міста та області, по Україні та у світі, корисні поради, новини культури та спорту. Передплатники газети тричі на рік беруть участь у акціях із цінними подарунками.

Контакты

Адреса редакції:
69600, м. Запоріжжя, пр. Соборний, 152

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в