misto.zp.ua

Перед виборами в Запоріжжі зростуть комунальні платежі?

Перед виборами в Запоріжжі зростуть комунальні платежі?

На початку своїх повноважень  влада проголосила курс на реформи у багатьох сферах життя. Запоріжжя також показово приєдналося до цих ініциатив, але тільки на словах, та в гучних заявах. Однією з найбільш помітних псевдореформ виявилася реформа ЖКГ. З великою помпою міська рада проголосила про об'єднання всіх ПРЕЖО міста під керівництво КП "Основаніє". Вони реалізували це навіть всупереч діючім Трудовому та Господарському кодексам. Але ця ініціатива насправді має на меті зосередження в єдиних руках всіх процесів заказу, фінансової оцінки та вікористання коштів населення щодо комунальніх послуг. Ці дії ставлять у безконтрольний стан ресурси, обсяг яких оцінюється в 750 млн. гривень щороку.

Автором цієї схеми виступає депутат міськради Олена Бондаренко, права рука кримінального "смотрящего" Євгена Анісімова. Мер Запоріжжя Олександр Сін виступає найбільшим прихільником цієї реформи, він самотужки презентує кожний етап реалізації цієї кримінально-коррупційної схеми.

Але оскільки ця реформа окрім галасу в ЗМІ не приносить жодної користі жителям міста, тому перед так званими реформаторами стоїть глобальніше завдання - зняти з себе відповідальність за провал завдання центральної влади, та ніщивний удар по виборчій кампанії владної партії. Одже паралельно з завершенням зосередження комунального господарства в одних руках, верхівка міста на чолі з Євгеном Анісімовим робить гучними кожний випадок щодо кожного підприємця або незалежного виступу в ЗМІ, хто їм перешкоджає у рейдерстві та створенні тіньових схем.

Засоби масової інформації (зокрема  газета "Міг" №30 (6870) від 26 липня 2012 року) публікують замовлені матеріали, в яких приводиться конфіденційна інформація з матеріалів податкової перевірки ПрАТ «Запоріжзв’язоксервіс» за 2010 рік. Розкриття і публікація цих матеріалів є посадовим злочином. Як це назвати, як не спробою адміністративного тиску?

Нарешті на прикінцевому етапі злиття комунального господарства міста у одно КП, підконтрольне «смотрящему»Анісімову, наперешкоді стала сучасна інформаційно-облікова система контролю комунальніх платежів,створена у 1998 році компанією       "Запоріжзв’язоксервіс ". Ця система дуже щільно контролює кошти населення, сплачені, та заборговані за комунальні послуги. Незалежний від влади сервісний центр, за словами експертів який не має аналогів в Україні за своїми функціональними можливостями і це заважає процесу тінізації фінансової сторони комунальних послуг. Тому реформатори вирішили усунути незручний для коррупції та мародерства продукт з міського господарства і почали дискридитаційну кампанію щодо ПрАТ"Запоріжзв’язоксервіс ". Мер міста Олександр Сін поширив через дружні до Анісімова ЗМІ заяву про те, що послуги "Запоріжзв’язоксервіс " надкоштовні для міста, а кошти, які за свою працю отримала ця компанія повинні розцінуюватися як крадіжка. Це-грубий наклеп на наше підприємство та тиск на весь трудовий колектив.

Юридично, вся ця інформація є суцільною несинітницею і може легко бути спростована, що ми зробимо у подальших свої діях. На місце нашої автоматичноі високонадійної системи вже зараз встановлюється інформаційний продукт неналежної якості, який приведе до соціального колапсу у сфері комунальних платежів і приведе до незручності все місто, а це майже 750 тисяч споживачів. За це підвищення соціальної напруги перед виборами хтось повинен відповісти, і цю роль також хотять навісити на "Запоріжзв’язоксервіс ".

Для цього через низку провладних ЗМІ вселяють думку, що у поганому стану комунального господарства повинен ПрАТ"Запоріжзв’язоксервіс", який має 2% долю у тарифі на послуги. Але насправді ПрАТ"Запоріжзв’язоксервіс" законослухняна компанія, яка сплачуває всі потрібні податки.

За 2011 рік нами обслуговано 2 827 118 чоловік, надруковано 10 921 918 платіжних рахунків і передано комунальним підприємствам 748 651 652 гривень ваших грошей. З них 394 176 825 пішло на послуги опалювання, 189 422 950 квартплати і 165 051 877 за воду. При цьому власний чистий прибуток  ПРАТ«Запоріжзв’язоксервіс» за 2011 рік склав 1 510 тис. гривень. Це всього 489 гривень прибутку на одного працівника в місяць.

За підсумками діяльності за 2011 рік нами сплачено податків до бюджетів всіх рівнів на суму 10.1 млн. гривень. Окрім цього, 721 тис. гривень направлено до бюджету Запоріжжя за оренду приміщень пунктів прийому платежів.

Офіційна інформація, отримана з сайту банку "Фінанси і Кредит": тарифи на відправлення переведень в пунктах обслуговування системи "Avers" в гривнях - в сумі до 200грн складає  2,5%!!!!(мін 3грн). Про які завищені відсотки йде мова?

У вигляді реформаторскої боротьби за кожну копійку населення, міська влада тінізує єкономіку Запоріжжя, та наближує комунальний коллапс, який напевне приведе до соціального напруження. Поява винного в цьому дуже вигідна міській владі, щоб залишати населення у неусвідомленому стані щодо їх деструктивної діяльності для міста и держави у цілому.

З повагою, голова правління ПАО «Запорожсвязьсервис» Ю.В.Комісаров,
Трудовий колектив ПАО «Запорожсвязьсервис» – 300 фахівців підприємства.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |