misto.zp.ua

Олег і Володимир Леонтьєви

Олег і Володимир Леонтьєви

Двійнятам необхідне спеціальне безлактозне харчування, медикаментозне лікування та реабілітація.

Діагноз: Аутизм, лактазна недостатність.

Новини про лікування

Виписка Олега: стор. 1стор. 2

Виписка Володимира: стор. 1стор. 2

Як допомогти?

Звіт про надходження та витрати пожертв

Батьки Олега та Вови чекали на появу своїх синочків-двійнят десять довгих років. Та, на жаль, хлопчики народилися передчасно, і з малою вагою. До рочку малюки розвивалися без помітних відхилень. Однак згодом батьки помітили, що вони не намагаються розмовляти та значно відстають у психомовному розвитку. Після обстеження обом хлопчикам лікарі встановили діагноз «аутизм». Згодом виявили й інші проблеми: лактазну недостатність, сколіоз та вальгусну деформацію стоп. Крім цього в Олега з'явилися напади епілепсії.

 

Олег і Володимир Леонтьєви

 

Зараз хлопчикам по одинадцять років. Вони страждають на знижену уважність, емоційну нестабільність та затримку мовного розвитку, що значно впливає на їхнє навчання. Однак у кожного з них є й свої успіхи. Олег опановує методику «глобального читання», що допомагає розвивати мислення та формувати правильну вимову. Він вже намагається користуватися мовою для спілкування. На відміну від брата, Вова зовсім не розмовляє, однак навчився їздити на самокаті та роликах. А ще двійнята обожнюють плавати. Саме в басейні батьки бачать своїх хлопців впевненими та щасливими!

 

Олег і Володимир Леонтьєви

 

Двоє хворих дітей у родині — надвелике навантаження. І Олегу, і Вові потрібні заняття для психомовного розвитку. Крім того, постійно необхідне спеціальне безлактозне харчування та медикаменти. Маємо на меті допомогти родині та зібрати 50 тисяч гривень для закупівлі медикаментів та безлактозного харчування на півроку. Будь ласка, допоможіть нам трішки покращити якість життя двійнят Олега та Вови!


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |