misto.zp.ua

Новини Захара Бондара

Новини Захара Бондара

Продовжуємо подальшу підтримку малозабезпеченої родини в лікуванні сина.

 

 

Нещодавно Захару виповнилось шістнадцять. Через часті хвороби він змушений обмежувати спілкування з друзями. Та самий надійний друг Захара, його маленький улюбленець песик Чакі, завжди поруч. В цьому році хлопець закінчив 9 класів і здійснив свою мрію – поступив в коледж за напрямком Ветеринарія. Також, хлопець з успіхом продовжує навчання в музичній школі по класу гітари і фортепіано. У складі ансамблю, у нього відбулось вже два концерти.

Шість років тому Захар перехворів на інфекційний мононуклеоз, що призвело до ускладнень в лімфатичній та імунній системах. Два рази на рік йому потрібно проходити обстеження всіх внутрішніх органів та контролювати показники крові. За результатами йому призначають лікування. На жаль, в цьому році у хлопця сталися два напади епілепсії, тому довелось додатково ще пролікуватись в лікарні.

 

Новини Захара Бондара

 

Ми продовжує підтримку Захара. У 2024 році надано допомогу на 7,5 тис. гривень. Остання - в липні – оплата планового обстеження на комп’ютерному томографі та придбання медичних препаратів.

Отже, знову просимо вашої подальшої підтримки Захара! Щоб забезпечити оплату наступних обстежень та медичних препаратів на рік потрібно приблизно 15 тис.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |