misto.zp.ua

Нові проєкти від зіркових українців

Цієї весни українці дивують новинками у різних сферах діяльності. У музиці, кіно, мистецтві. Переважно у мистецтві та музиці. В цьому році під час війни з’явилося багато нових проєктів, вони створені для допомоги українській армії.

NAMU. Національний художній музей України запланував відкриття виставки Надії та Тіма Каабілінке «Реактивна напруга» (04.03 – 22.05). Проєкт подружжя художниці та куратора ґрунтується на дослідженні історії українського мистецтва ХХ століття.Він об’єднує відео-арт,сайт-специфік інсталяції та соціальний перформанс.

У Львові було створено виставку на тему «Війна в Україні». Свої фотографії представляли українські, французькі, польські, американські та японські автори. Фото для виставки надавали журналісти, архітектори, вуличні фотографи та наші захисники. Кожен з них висвітлює по своєму сенс фотографій. В основному усе присвячується війні,тому що сьогодні одна тема – війна. Мета виставки – фіксація тих обставин які зараз відбуваються в Україні.

Народні артисти України також беруть участь у допомозі ЗСУ. Багато пісень опубліковано на воєнну тематику. Такі артисти як Тіна Кароль, Ольга Полякова, Калуш Артем Півоваров та інші, проводять концерти на підтримку наших військових. Напередодні стартував другий міжнародний благодійний концерт-марафон на підтримку України “Save Ukraine — #StopWar”.

Серед учасників — “Океан Ельзи”, переможці “Євробачення 2022” — гурт Kalush Orchestra, Тіна Кароль, The Hardkiss, MONATIK, Beissoul & Einius, “Антитіла”, ONUKA, alyona alyona та багато інших. Мета заходу — привернути увагу світової спільноти до драматичних подій, що відбуваються в Україні, зібрати кошти для закупки медичного обладнання для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим, зокрема придбати хірургічні рентген апарати С-арки.

На українських каналах випущено декільках нових проєктів.На каналі «Новий» з’явився проєкт «Є питання», його телеведуча Леся Нікітюк. На каналі «1+1» оприлюднили проєкти «Я люблю Україну» та «The Коронація», символічні та цікаві телепередачі. Скоро на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться прем’єра “Мосейчук+” – авторського проєкту ведучої Наталії Мосейчук. На глядачів чекають відверті розмови із українцями – людьми, які впливають на долю нашої країни, які своїми вчинками рухають країну вперед та визначають її майбутнє.

Вероніка Шелухіна


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в