misto.zp.ua

Мрієте про чавунну ванну? Шукайте ідеальну модель у каталогах Jacob Delafon

Мрієте про чавунну ванну? Шукайте ідеальну модель у каталогах Jacob Delafon

Ринок сантехніки заполонили акрилові та стальні ванни як найбільш доступні варіанти. У преміальному сегменті переважають моделі із композитних матеріалів: литого мармуру, кварцу чи граніту. Поціновувачам чавунних ванн непросто знайти стильний та не надто дорогий варіант. На європейському ринку залишилось небагато компаній, що виготовляють чавунну сантехніку. Однією із них є французький бренд Jacob Delafon, каталог (https://www.santechshara.ua/santehnika/vanni/producer_jacob-delafon/) якого ми радимо переглянути. 

Чим особливі ванни Jacob Delafon?

Бренд Jacob Delafon — один із мастодонтів європейського ринку, який розпочав виготовлення сантехніки у 1926 році. Сьогодні бренд також виготовляє сантехніку з акрилу та литих мінералів. Чавунні моделі є візитівкою та гордістю компанії, адже їх виготовляють із запатентованого сплаву та покривають надміцною англійською емаллю. Найкращим доказом надійності французької сантехніки є 30-літня гарантія від виробника. 

Переваги чавунних ванн Jacob Delafon:

  • Особливий сплав, що має неймовірний запас міцності;
  • Англійська емаль, яка залишається гладкою та білосніжною протягом десятків років;
  • Спеціальне антислизьке покриття, що робить сантехніку безпечною;
  • Міжнародний сертифікат якості ISO 9001-2000. 

Чавунні чаші є найкомфортнішими серед усіх матеріалів. Адже вони мають низьку теплопровідність, тому повільно вистигають. Це ідеальні резервуари для тих, хто любить довго ніжитись у гарячій воді. Але зауважте, що спочатку стінки будуть холодними, тому їх бажано прогріти гарячою водою. Прогрівшись, вони довго зберігатимуть температуру, тому вам не доведеться через кожні 10 хв пускати гарячу воду. 

Чи існують недоліки у чавунної сантехніки?

Головним недоліком такої сантехніки називають вартість. Чавунні вироби коштують значно дорожче, ніж стальні чи акрилові. Класична прямокутна чаша, розміром 170х70 см обійдеться близько 30-40 тис. грн. Це ми говоримо про вбудовані резервуари без бічних панелей. Окремо стоячі моделі на ніжках обійдуться в рази дорожче. Але ця вартість є виправданою, адже ви купуєте річ, яка прослужить десятки років. Навіть, якщо через 20 років на емалі з'являться сколи чи потертості, вона легко реставрується. 

Другим недоліком називають велику вагу. Якщо порівнювати з акриловими чи стальними моделями, то чавунні чаші здаються надзвичайно важкими. Вони важать від 90 до 150 кг, тому їх важко перевозити та заносити у квартиру. Але велика вага робить їх стійкими до перевертання та надійними. На борт такого резервуара можна сміливо опирати важку керамогранітну плитку, не переживаючи, що метал трісне чи деформується. Тому велика вага є недоліком під час транспортування, але великою перевагою, коли чаша вже встановлена.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в