misto.zp.ua

«Місто для людей Дніпрорудне» ремонтує інженерні мережі

«Місто для людей Дніпрорудне» ремонтує інженерні мережі

Одна з головних задач у роботі з житловим фондом, яку ставить перед собою керуюча компанія «Місто для людей Дніпрорудне», – ремонт та заміна інженерних мереж.

Як відомо, у склад тарифу за утримання багатоквартирних будинків у місті Дніпрорудне входить поточний ремонт інженерних мереж трубопроводу холодного водопостачання. Інженерні мережі гарячого водопостачання та центрального опалення знаходяться в обслуговуванні КП «Дніпрорудненські теплові мережі» .

Лише у листопаді на гарячу лінію керуючої компанії поступила 591 заявка. З них 27% (157 заявок) стосуються обслуговування трубопроводу холодного водопостачання (40 заявок - аварійні, виконані на 100%; 117 – заявки, зокрема із поточного ремонту, виконані на 99%).

- За роки експлуатації інженерні мережі поступово стають непридатними та потребують своєчасного ремонту, а частіше – заміни ділянок трубопроводу. При усуненні аварійних ситуацій, які необхідно виконати протягом 2 годин, наші фахівці фіксують проблемні ділянки та планують виконання робіт з поточного ремонту. Крім того, ми в режимі online проводимо моніторинг заявок від мешканців на «гарячу лінію» керуючої компанії з приводу заміни ділянок трубопроводу холодного водопостачання, – зазначив директор керуючої компанії Руслан Безгодько.

У листопаді фахівці керуючої компанії «Місто для людей Дніпрорудне» провели заміну ділянок трубопроводу холодного водопостачання на 15 будинках. Загальний об’єм виконаних робіт – 136  м/п трубопроводу. Наймасштабніші роботи були проведені за адресами:

- вул. Центральна, буд. 9 (заміна трубопроводу ХВП – 16 м, заміна засувки – 1 шт.);

- вул. Шахтарська, буд. 20 (заміна трубопроводу ХВП – 55 м, заміна запірної арматури – 8 од.);

- вул Центральна, буд. 11 (заміна трубопроводу ХВП – 18 м, заміна запірної арматури – 4 од.).

Роботи з поточного ремонту тривають, але важливо розуміти, що першочерговість робіт і обсяги їх виконання залежать від наявності грошей на балансі будинку. Якщо вам відомо, що в вашому домі є проблеми з інженерними мережами, і ви хочете їх вирішити, перше, що потрібно зробити – подати заявку на «гарячу лінію» керуючої компанії за номером:  (067) 400 90 02;

Приєднуйтесь до нашої спільноти за посиланням:

https://www.facebook.com/mdl.dniprorudne/.

Інформаційна довідка 

"Місто для людей" – найбільша керуюча компанія України, яка була створена на основі досвіду європейських управляючих компаній. Зараз МДЛ щодня обслуговує понад 200 000 клієнтів і керує понад 9 мільйонами квадратних метрів житлової площі. Компанія є лідером ринку ЖКГ послуг. Більше інформації за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6g_3ZUW05kbHLFM7zJQTWQ6t7Hz2mzYmWhvJMdQl5jr0eEg/viewform?fbclid=IwAR0SnyJS-mSYkBA1_5Zg62acggqxWQ3B5hOm_gLkiFNccje9gf0RWdeJkyY

Місто для людей Дніпрорудне


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Мы рады видеть Вас на онлайн страницах региональной "Рациональной газеты" - теперь мы не только на прилавках и в почтовых ящиках Вашего дома, но и на Вашем мониторе. Ценность информации гарантируем!
Что такое "Рациональная газета"?
Это актуальные новости всего региона, большое количество бесплатных объявлений, свежая реклама от организаций и предпринимателей, программа передач, вакансии, погода, гороскопы, анекдоты, детская страничка, афиша, знакомства, SMS-рубрика, кулинарные рецепты, сканворды. Нужно больше? Без проблем - свяжитесь с нами и поделитесь своими идеями.
Мы с радостью выслушаем Вас!
А еще у нас проводятся постоянные акции
- Вы можете выиграть бесплатную дополнительную подписку или интересную книгу, для этого достаточно подписаться на нашу газету.

Контакты

Издатель:
Смольянинова Т.А.
Адрес:
69005, г. Запорожье, ул. Гагарина, 3/31
Наши телефоны:
(061) 220-85-54, (066) 064-51-97, (095) 598-99-47
Веб-сайт:
rgazeta.com
E-mail:
rgazeta1@ukr.net
Подписной индекс:
99249

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в