misto.zp.ua

Марія Проскуріна

Марія Проскуріна

Для повноцінного життя дівчинці потрібні слухові апарати.

 

Марія Проскуріна, 26.07.2013 народження

Діагноз: Двохстороня сенсоневральна приглухуватість.

Новини про лікування

Довідка

Рахунок

Як допомогти?

Звіт про надходження та витрати пожертв

Марійка народилася передчасно. Крихітна дівчинка важила лише 720 грамів! Два місяці вона дихала за допомогою апарату штучної вентиляції легень, ще місяць потому була у кисневій камері. На жаль, передчасне народження не минуло безслідно. У Марії виявлено ваду серця, ураження ЦНС, сколіоз, дизартрію та ще низку діагнозів.

Зараз Марійці дев’ять років. Вона навчається у звичайній школі, має друзів та обожнює тварин. У вільний час малює та слухає музику. Музику Марія любить слухати гучно. До того ж мама помітила, що донечка іноді не відгукується на звичайний голос. Нарешті логопед, до якого звернулися через погану вимову дівчинки, порадив перевірити слух.

Марія Проскуріна

 

Марія пройшла обстеження, і в неї з’явився ще один діагноз – сенсоневральна приглухуватість. Це коли дитина не чує певні частоти звуку. Дівчинці потрібно якнайшвидше надіти слухові апарати. Це дозволить їй краще чути, розвивати мовлення та спокійно навчатися. Торік дистанційне навчання далося Марійці дуже важко. Вона погано розуміла вчительку, і через це постійно нервувала.

Вартість двох слухових апаратів з витратними матеріалами становить 97 тисяч гривень. Це захмарна сума для маленької родини, де є тільки мама та донька. Друзі, підтримаймо Марійку! Це ж так чудово – чути, розуміти, спілкуватися.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |