misto.zp.ua

Кошти в обмін на життя

Просимо вас о подальшій підтримці нашої програми допомоги хворим на муковісцидоз. Ваш посильний вклад – рятівний, без перебільшення!

Кошти в обмін на життя

 

Вони живі завдячуючи нашій з вами допомозі!

Щодня наші підопічні ведуть боротьбу з генетичним захворюванням під назвою муковісцидоз. З війною за для збереження їх життя та здоров’я потреба в ресурсах значно зросла, ви, наші чарівники, не полишаєте їх на одинці!

Наша програма допомоги пацієнтам хворим на муковісцидоз продовжує функціонувати та розв'язувати нагальні питання, з котрими наші підопічні не в змозі впоратись самотужки!

Цім літом ми допомогли нашим підопічним на суму понад 100 000 гривень. На цю суму ми закупили антибіотики для стаціонарного лікування, ліки для амбулаторного лікування, медичне обладнання для індивідуального використання, індивідуальні витратні матеріали та реактиви у відділення пульмонології, для виявлення хворих.

Також за допомогою дружніх фондів ми мали можливість підтримувати наших МуВіків спеціалізованим харчуванням, продуктовими наборами та продуктовими сертифікатами.

Зараз ми всі активно готуємось до важкого осінньо-зимового періоду. Труднощі полягають не лише в тому, що це час сезонних загострень у хворих на муковісцидоз. Багато корективів вносять наші не добрі сусіди. Відключення електроенергії та тепла завдають чимало біди, через них значною мірою різко знижується імунітет. Щоденні лікувальні процедури перетворюються на завдання з зірочкою, підопічні використовують для цього або портативні дорого вартісні гаджети, або йдуть до пунктів незламності, за для того, щоб виконати життєво необхідні інгаляції.

За для того, щоб пережити цей сезон без втрат нам необхідно чи мало коштів. Потрібно закупити антибіотики для стаціонарного лікування щонайменше для 6 пацієнтів, поповнити запаси спеціалізованого харчування для пацієнтів від 14 років, бажано віднайти можливість закупити продуктові сертифікати. За самими скромним підрахункам, для наших МуВіків на найближчі три місяці необхідно 300 000 гривень.

Вже на початку вересня нам необхідно буде закупити антибіотики для нашого нового дорослого підопічного Покровського Олександра. Станом на сьогодні його посів ще не готов, тому необхідну суму коштів на лікування ми назвати не можемо. Саші не так давно було встановлено діагноз, через це його стан важкий. Саме з цієї причини ми завжди робимо акцент на важливості ранньої діагностики та своєчасному початку відповідного лікування.

Ми як завжди не втомлюємось дякувати нашим постійним помічникам! Неможливо порахувати, скільки років життя ви відвоювали для наших підопічних, однозначно ця кількість в сукупності буде більшою за 100 років! Просимо вас о подальшій підтримці нашої програми допомоги хворим на муковісцидоз. Ваш посильний вклад – рятівний, без перебільшення!

 

Second slide

 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |