misto.zp.ua

Київстар запрошує визначити найкращих юних скрайберів України

Київстар запрошує визначити найкращих юних скрайберів України

Розпочався фінальний етап ІІ Всеукраїнського фестивалю «Покоління мобільного інтернету». Київстар запрошує визначити найкращих юних скрайберів України, взявши участь в онлайн-голосуванні.

У фіналі фестивалю – 9 робіт на тему «Моя 3G-сім'я», створених школярами, у тому числі 5 – із Запорізької області. В результаті підсумовування оцінок журі та рейтингу онлайн-голосування будуть визначені троє абсолютних переможців, які принесуть подарунки своїм навчальним закладам. До 6 грудня всі охочі можуть віддати свій голос за вподобані ролики у трьох номінаціях.

Запорізька область представлена найбільшою  кількістю робіт.  Автори,  які претендують на перемогу у фестивалі:  
· Сафронюк Олексій, учень 8 класу Запорізької  спеціалізованої школи-інтернату “Січовий колегіум”
· Козлова Катерина, учениця 10 класу Новобогданівської  загальноосвітньої школи
· Андрюшина Анна, учениця 7 класу Мирненської  загальноосвітьої  школи
· Філатова Аліса, учениця 7 класу КДЮТ «Зоряний»
· Пономаренко Лоліта, учениця 10 класу Новобогданівської загальноосвітньої школи

У процесі підготовки фестивальних робіт українські школярі та вчителі освоювали презентаційну техніку скрайбінг, суть якої – візуалізація ключового сенсу слів та емоцій швидким малюнком. Одна з переваг такого способу передачі інформації – одночасне задіяння різних органів відчуттів: слуху, зору, а також уяви людини, що сприяє кращому розумінню та запам'ятовуванню. Саме ці особливості роблять скрайбінг методом, який допомагає доступно, легко й ефектно зробити будь-яку доповідь або презентацію.

У 2016 році у фестивалі взяли участь 139 учнів 5-11 класів із 22 областей України. Крім 9 фіналістів, також в окремих номінаціях будуть відзначені автори робіт, які вразили членів журі своїм креативом.

Нагадаємо, організаторами ІІ Всеукраїнського фестивалю «Покоління мобільного інтернету» виступили національний телеком-оператор Київстар і Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. Технічний партнер фестивалю – бренд Neffos компанії TP-Link. Перед учасниками проекту стояло завдання створити позитивний пізнавальний скрайбінг-ролик на тему «Моя 3G-сім'я», що розповідає про переваги та користь швидкісних мобільних технологій тим, хто досі не відкрив для себе широкі можливості мобільного інтернету.

«Сучасне молоде покоління практично щодня використовує мобільний інтернет. Тому ми запропонували школярам створити ролики, які б мотивували їхніх батьків, бабусь і дідусів також ставати активними інтернет-користувачами і тим самим робити своє життя простішим і комфортнішим. У цій темі наші діти виявилися справжніми експертами і найкращими вчителями для своїх близьких», – зазначила Алла Лаврентьєва, координатор проекту з боку Київстар.

Київстар запрошує оцінити кращі роботи юних скрайберів України та підтримати фіналістів, поділившись роликами, які сподобалися, в соціальних мережах.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в