misto.zp.ua

Футболісти МФК “Металург” поновили тренувальний процес

Футболісти МФК “Металург” поновили тренувальний процес

У планах – багато роботи, товариські спаринги та виїзд на міжнародний збір до Туреччини

Від сьогодні запорізька команда офіційно вийшла з відпустки. Під керівництвом тренерського штабу гравці “Металурга” провели перше повноцінне тренування в 2021 році. Були відсутніми Микита Лапко (травма) та воротар Ярослав Котляров (відновлюється після операції). Всі інші футболісти прибули в розташування клубу та брали участь у тренуванні. Перший і другий збір команда проведе в Запоріжжі, після чого з 25 лютого по 11 березня відправиться до Туреччини на заключний міжнародний збір. З наступного тижня “Металург” розпочинає проводити спаринги, перший з яких запланований на 2 лютого з командою “ВПК-Агро”.

Володимир Микитін, головний тренер МФК “Металург”:

– Сьогодні перший день як зібралися, видно, що хлопці скучили за футболом, очі в усіх горять, це дуже добре. Ми розробили для них індивідуальну програму тренувань, починаючи з січня, хочеться, щоб навіть до втягуючого збору вони підійшли готовими. Підготовку до сезону спланували так, що приблизно 50 днів ми працюємо в Запоріжжі, потім виїжджаємо на двотижневий збір до Туреччини. Протягом цього місяця проведемо шість контрольних матчів. Надамо ігрову практику абсолютно всім футболістам. На один день запланували навіть одразу два спаринги. Тому шанс проявити себе буде якраз у тих хлопців, хто мав менше ігрової практики під час сезону. У середу вже перейдемо в режим дворазових тренувань, наступного тижня дві контрольні гри і завершуємо перший міні-збір 5 лютого. Потім даємо більш серйозне навантаження, щоб до Туреччини вся наша підійшла в оптимальному стані. Там зіграємо за два тижні ще п’ять спарингів.

Сайт МФК “Металург”


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Газета "МИГ" – издание с интереснейшей судьбой и историей. Первый номер ее, тогда еще "Комсомольця Запоріжжя", вышел 12 ноября 1939 года (с 1991 года "Комсомолець Запоріжжя" сменил название на "МИГ").

Все более 70-ти лет своего существования газета прошла вместе со страной, была активным участником всех этапов ее развития на пути к независимости Украины.

Журналисты газеты "МИГ" и ее дизайнеры – это профессионалы, опытные знатоки своего дела, поэтому не удивительно, что они – лауреаты многих областных, республиканских и международных конкурсов, обладатели различных стипендий. В свое время газета получила грант британского фонда WFD, грант посольства США в Украине и др.

В штате – более 50 сотрудников. Средний возраст – 38 лет. Каждый сотрудник (кроме водителей и уборщиц) имеет рабочий компьютер.

Газета имеет свою принципиальную позицию, никем не финансируется, ее владельцами издания являются сами журналисты.

С уважением,
редактор

Контакты

Адреса редакції:
69600, г. Запорожье, пр. Ленина, 152, 5-й этаж.

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |