misto.zp.ua

FP: заборона Байдена на експорт ЗПГ стала подарунком для глави РФ Путіна та налякала ЄС

FP: заборона Байдена на експорт ЗПГ стала подарунком для глави РФ Путіна та налякала ЄС

Представник Республіканської партії назвали рішення президента США Джо Байдена щодо заборони експорту зрідженого природного газу (ЗПГ) за кордон подарунком російському лідеру Володимиру Путіну. Про це пише Foreign Policy.

 
"Призупинення адміністрацією Байдена процедури схвалення нових контрактів на експорт ЗПГ із США розлютило республіканців. (...) Назвавши це подарунком Путіну, вони виступили проти цього кроку, який, на їхню думку, загрожує безпеці союзників США", - йдеться у публікації Foreign Policy.
 
Автори публікації зазначають, що рішення американського лідера розкритикували у Європі та Азії. На думку європейських та азіатських партнерів Сполучених Штатів, заборона на експорт ЗПГ може поставити під загрозу їхню можливість знаходити альтернативні джерела енергії.
 
Також журналісти видання висловили думку, що Байден своїм рішенням підірвав зусилля щодо надання допомоги Європі у зниженні залежності від російського газу, тим самим зробивши подарунок Путіну.
 

У США вказали на перемогу екоактивістів над Байденом

26 січня Байден оголосив про зупинення процедури схвалення нових контрактів на експорт газу із США. Такий крок він пояснив ситуацією із кліматичними змінами. Проте помічник президента США та національний радник з питань клімату Алі Заїді запевнив, що Сполучені Штати продовжать постачати ЗПГ до Європи.
 
Американське видання The Wall Street Journal вважає, що рішення Байдена — це перемога кліматичних груп, які вимагали зупинити будівництво нових ЗПГ підприємств на узбережжі Мексиканської затоки.
 
У свою чергу агентство Reuters зазначає, що цей крок глави держави може призвести до затримки інвестицій у будівництво нових американських підприємств із виробництва ЗПГ

 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Сергей Знаменский - шеф-редактор газеты ПозицияНазвание издания Всеукраинская об- щественно-полити - ческая газета  "Позиция" говорит само за себя - мы имеем своё обоснованное мнение по ряду концептуальных вопросов общественно-политической жизни страны. Среди приоритетных направлений нашей работы: критичный подход к оценке работы власти любого уровня; направленная журналистская работа по реализации идей построения гражданского общества в Украине; устоявшиеся моральные ценности; следование принципам журналистской этики; вопросы интеграции Украины в цивилизованное сообщество; духовные ценности славянских народов.

Коллектив редакции использует аналитический подход при подготовке своих материалов, рассчитанных на самый широкий возрастной и социальный диапазон, но в первую очередь - на думающего собеседника, небезразличного к окружающему нас миру.

Контакты
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в