misto.zp.ua

Фонд Ukraine-Hilfe Berlin продовжує допомагати сімям Запорізької області та України

Завдяки партнерству з цією німецькою організацією фонд "Щаслива дитина" передав допомогу багатьом сім'ям нашої області.

Завдяки черговій допомозі від німецького фонду Ukraine-Hilfe Berlin , запорізький фонд "Щаслива дитина" в свою чергу допоміг багатьом сім'ям Запорізької та інших областей.

З цього гранту ми зробили велику закупівлю бойлерів та витяжок для гуртожитку для переселенців в Шевченківському районі Запоріжжя. Також, ми допомогли декільком сім'ям окупованої Роздольської громади та Оріхівської громади (котра майже повністю зруйнована). 4 сім'ям з Оріхівської громади придбали б/у, але в нормальній якості ноутбуки для навчання дітей. Двом сім'ям оплатили евакуацію з окупованої території. Нажаль, зараз виїзд можливий лише в об'їзд через росію та Литву. Така евакуація коштує недешево, але треба було визволяти людей: в одній сім'ї - мама інвалід з донькою, в іншій - жінка українського військового з двома дітьми, котрій було вже дуже небезпечно залишатись. Також, ми допомогли вінницькому центру переселенців у закупівлі памперсів, одягу та інших необхідних речей.

Від імені усіх людей, які отримали допомогу, ми передаємо щиру подяку жертвувачам та працвникам фонду Ukraine-Hilfe Berlin та маємо надію на подальшу співпрацю.

Нагадаю, що допомогти переселенцям та постраждалим сім'ям Запорізької області може кожен -

First slide


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в