misto.zp.ua

Доставка води із Запоріжжя запустила зручну послугу

• на правах рекламы

Доставка води із Запоріжжя запустила зручну послугу

«Зручно та безпечно» - це гасло дало поштовх до запуску нової послуги від лідера запорізького ринку в сфері доставки води. Нещодавно, «Єдина Доставка Води» надала змогу своїм клієнтам окрім вже звичного замовлення очищеної води, замовляти доставку продуктів повсякденного вжитку. Список налічує більш ніж 50 найменувань та щодня збільшується.

Тепер, замовляючи воду, клієнти Єдиної Доставки Води мають змогу замовити «базову корзину продуктів», без необхідності йти до магазину. Ціни приємні, і зовсім не відрізняються від тих, що є в магазині. Окрім цього, сервіс доставки обіцяє найближчім часом розрити свій асортимент та возити корм для домашніх улюбленців.

Які продукти можна замовити вже зараз?

Серед базових товарів представлені: макаронні вироби, крупи, олія, масло, цукор, сіль, борошно, солодкі напої, консерви, молоко, кава та чай (розділ доставки).

Чому виникла ідея доставляти продукти?

Все дуже просто. Наразі, Єдина Доставка Води – це єдина доставка, яка працює навіть у комендантську годину. У нас є спеціальний дозвіл і ми можемо працювати в час, коли не можна виходити на вулицю. Почалося все з смішного, якщо так можна сказати. Деякі клієнти просили кур’єрів зайти в аптеку або магазин і таке інше. Через деякий час, це явище набуло більшого розмаху і згодом ми ввели нову послугу.

Послуга дуже корисна для людей похилого віку та тих, хто не має часу на великі черги та тривалий шопінг. За цей час вже більш ніж 100 клієнтів спробували новий сервіс та дуже задоволені. Ми й надалі будемо йти на зустріч своїм клієнтам та вводити нові послуги.

Так, наприклад, ще недавно, ніхто не знав що таке «Viber» та «Telegram» боти для замовлення води. Зараз це наша фішка і клієнти дуже активно нею користуються. 60% замовлень роблять через боти.

Які плани далі?

Зараз планувати дуже важко, та все що буде потрібно клієнтам ми будемо робити. Єдина Доставка Води завжди відкрита до співпраці та йде на зустріч клієнтам. Для цього на сайті є навіть спеціальний розділ, де клієнт може залишити побажання або скаргу, - ми відразу реагуємо.

Наразі, є план додати корм для домашніх улюбленців, розрити продуктову лінійку та зменшити час доставки. Зараз, в середньому, час доставки складає 40 хвилин з моменті дзвінка, - хочемо його зменшити до 30 хвилин і з новим програмним забезпеченням це цілком можливо.

ПОВІДОМЛЕННЯ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ! Ви можете стати нашим дилером в регіоні, та возити якісний продукт своїм співгромадянам. Так зараз вже роблять багато підприємців з найближчих до Запоріжжя сіл та селищ. Запрошуємо й вас, деталі за телефоном: +380661842080


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в