misto.zp.ua

День знань у Запорізькому національному університеті

Сьогодні в ЗНУ святкували День знань.

Студентів зустрічали з запальною музикою DJ на алеї парасольок біля другого навчального корпусу. Під час офіційної частини до присутніх на заході, зокрема до першокурсників вишу, із привітаннями звернувся ректор ЗНУ Микола Фролов. Він розповів стдентам та їх батькам про досягнення університету, а саме модернізовані аудиторії, лабораторії із сучасним обладнанням, необхідним для освітнього процесу європейського рівня. З початку цього навчального року в ЗНУ функціонують 20 новітніх мультемедійних аудиторій.

Цього року до Запорізького національного університету було зараховано п’ять з половиною тисяч нових студентів. А загальна кількість студентів перевищує сімнадцять тисяч. ВНЗ був готовий до такої кількості, тому що крім того, до свята приурочили відкриття відремонтованного та модернізованого навчального корпусу №6

Кульмінаційним моментом свята, звичайно, стала посвята вчорашніх вступників у першокурсники. Під час цього дійства проголосили урочисту клятву студента Запорізького національного університету. Хор студентів в урочистих мантіях заспівав гімн «Gaudeamus »

Вітаємо всіх з Міжнародним днем знань і бажаємо щоб цей навчальний рік не минув без нових досягнень, цікавих подій та звершень.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в