misto.zp.ua

Давайте знову вчитися жити без телефонів

В наш час мобільні телефони заполони весь реальний світ. Просинаючись зранку, ми одразу ж беремо телефон в руки, щоб включити інтернет. Згідно з австралійськими дослідженнями, людина за добу в середньому дивиться на екран телефону понад 150 разів в день. Ця статистика просто жахлива. Як це побороти та зробити так, щоб молоде покоління жило в реальному світі, а не у віртуальному ?

  1. Спочатку ми повинні зрозуміти саму користь та потрібність наших мобільних телефонів.

Поставте собі питання: Для чого гаджети взагалі потрібні для людини?

  1. Скільки взагалі ви витрачаєте часу на соціальні мережі та проводите в інтернеті?

Для цього вже існують різні додатки, які рахують години вашої активністі в інтернеті. Одразу ж ви будете засмучені, побачивши ваш результат, але у вас буде мотивація щось змінити на краще

  1. Поставте пріоритети: Сидіти в вільний час в соціальних мережах чи з користю провести день.

Коли почнете менше користуватися мобільним телефоном ви побачите, що у вас з’явиться більше часу на власні думки, гарний відпочинок у компанії.

  1. Видаліть всі додатки для соціальних мереж

Відкривши телефон, ми бачимо багато додатків для соціальних мереж, які нас ваблять подивитися та переглянути стрічку. Щоб такого не було, ми повністю видаляємо зі смартфона всі соціальні мережі.

  1. Ставте таймер, коли починаєте користуватися телефоном.

  2. Знайдіть для себе захопливе заняття, яке буду вас відволікати від телефону

BBS навіть опублікувало матеріал, в якій було висвітлено, що стане з людьми, якщо на день в усьому світі зникне інтернет. Науковці виділили основні наслідки цього:

  1. Призведе до відставання від робочого графіку.
  2. Може зрости продуктивность праці.
  3. Може підштовхнути людей до живого спілкування

  4. Призведе до того, що працівники офісів не будуть сидіти склавши руки: вони почнуть займатися тим, що зазвичай відкладали на потім. В результаті бізнес та статки компанії зростуть

51-річний співак Moby опублікував в Мережі новий кліп на пісню «Are You Lost In The World Like Me?», в якому показав Антиутопічну картину найближчого майбутнього, де людей цікавлять виключно їх гаджети. Вони роблять Селфі, фотографують їжу, відправляють емодзі, ловлять покемонів і знімають злочину на камеру своїх мобільних. Кліп змушує відкласти телефон в сторону і задуматися.

Отже, всі ці поради можуть допомогти вам змінити ваше життя на краще без інтернету та соціальних мереж. Ми повинні усвідомити, що інтернет – це не тільки розваги, а й ще багато непотрібної нам інформації, яка може призвести до того, що люди будуть просто залежні від них.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Студентський інформаційний портал «Пороги» - це цікаво й корисно, це креативно й актуально, це гостро й оперативно. «Пороги» - це погляд запорізького студентства на молодіжні проблеми. Це репортажі з мистецьких акцій і спортивних подій, інтерв’ю з  неординарними людьми, це матеріали, що зацікавлять молодого науковця, майбутнього студента, творчу людину. «Пороги» - це ресурс для тих, хто шукає себе, хто хоче писати, кого турбує молодь Запоріжжя. «Пороги» - для тих, хто думає і хоче знати.

Контакты

Адреса:
м. Запоріжжя, вул. Залізнична, 24, 9 поверх, к. 907

Телефон:
289-12-22

Сайт:
www.porogy.zp.ua

E-mail:
porogy@mail.ru

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в