misto.zp.ua

CBC: Київ незадоволений темпами постачання зброї з Канади і сподівається на прямий доступ до неї

CBC: Київ незадоволений темпами постачання зброї з Канади і сподівається на прямий доступ до неї

Україна висловила невдоволення темпами постачання зброї з Канади та закликала надати їй безпосередній доступ до канадської оборонної сфери. Про це повідомляє телеканал CBC.

 
Зазначається, що українські чиновники у Києві за зачиненими дверима виступали за створення більш структурованої системи та надання країні прямого доступу до канадського оборонного комплексу. У повідомленні телеканалу йдеться, що глава міноборони України Олексій Рєзніков зробив відеозвернення під час щорічної виставки Канадської асоціації оборони та безпеки.
 
Український чиновник висловив сподівання, що до нового огляду оборонної політики Канади включать положення про зобов'язання щодо Києва. Однак канадська влада поки не відповіла, коли буде опубліковано документ.
 
За даними телеканалу, Оттава перебуває під міжнародним тиском і їй висувають вимогу надати план до липневого саміту НАТО у Вільнюсі.
 
26 травня стало відомо, що Міноборони Канади передасть Україні 43 ракети ближнього радіусу дії AIM-9. Крім того, глава відомства Аніта Ананд заявила, що доставка заявлених у квітні пакетів стрілецької зброї та боєприпасів йде за планом. Очікується, що до літа вся 21 тисяча одиниць стрілецької зброї та 2,4 мільйона набоїв будуть в Україні.

 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Сергей Знаменский - шеф-редактор газеты ПозицияНазвание издания Всеукраинская об- щественно-полити - ческая газета  "Позиция" говорит само за себя - мы имеем своё обоснованное мнение по ряду концептуальных вопросов общественно-политической жизни страны. Среди приоритетных направлений нашей работы: критичный подход к оценке работы власти любого уровня; направленная журналистская работа по реализации идей построения гражданского общества в Украине; устоявшиеся моральные ценности; следование принципам журналистской этики; вопросы интеграции Украины в цивилизованное сообщество; духовные ценности славянских народов.

Коллектив редакции использует аналитический подход при подготовке своих материалов, рассчитанных на самый широкий возрастной и социальный диапазон, но в первую очередь - на думающего собеседника, небезразличного к окружающему нас миру.

Контакты
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в