misto.zp.ua

Артем Федько

У Артема з народження погано засвоюється їжа. З кінця 2022 року дитина отримує необхідні поживні речовини, приймаючи спеціальне медичне харчування через встановлену гастростому.

Артем Федько

Артем Федько, 14.03.2021 року народження

Діагноз: ДЦП.

Новини про лікування

Рахунок

Медичні виписки стр.1стр.2

Як допомогти?

Звіт про надхоження та витрати пожертв

Настя з чоловіком завжди мріяли про дітей, але, як вони самі шуткували, діти до них не квапились. Тому було прийняте рішення про штучне запліднення. Після чотирьох спроб, нарешті почули про омріяну вагітність, до того ще й двійнею. Радості не було меж! Вагітність була важкою, майже весь час Анастасія провела під наглядом в лікарні. 14 березня 2021 року на 25-му тижні вагітності з’явилися довгоочікувані хлопчики: Артем, вагою 900 грамм, і Захар, вагою 700 грамм. На жаль, 16 березня Захарчик став ангелом. А Артемка продовжив свою боротьбу за життя, яка триває до сьогодні.

Артем з народження погано засвоює їжу. У нього синдром блювання, причину якого поки не визначено. В Україні здали вже безліч аналізів, але марно. Отже, генетики лікарні Охматдит рекомендують ДНК тестування за кордоном, вартістю 25 000 гривень. Сподіваються, що нарешті знайдеться причина такої особливої поведінки організму. А поки що, через те, що Артем майже сам не їсть, а організм не отримує поживні речовини, восени 2022 року було прийняте рішення про встановлення гастростоми. Тепер дитина харчується через трубочку у животику спеціальними висококалорійними рідкими сумішами, адже без них він не набирає ваги.

 

 

First slide
Більшу частину свого життя Тьома проводить у лікарні. В рік було виставлено діагноз ДЦП. Він сам не вміє сидіти, ходити і стояти, також не розмовляє. Але він дуже кмітливий і все розуміє. Прогнози лікарів оптимістичні, але потрібна постійна робота зі спеціалістами - реабілітологами.

Також періодично потрібна заміна гастростомічної трубки для харчування, вартістю 12 000 гривень. Наразі лікарі рекомендують замінити «довгу» трубку в животику на більш практичну - «кнопку». Артемка дорослішає і з цікавістю постійно тягне свою трубочку в животику, тим самим пошкоджуючи тканини на місці операції.

Родина Артемки вірить у те, що довгоочікуваний синочок буде ходити, розмовляти, гуляти з дітками, а після перемоги мріють про поїздку на море.

 

Артем Федько

 

Артем Федько

 

Ми будемо вдячні кожному за допомогу у лікуванні та покращенні життя нашої малечі!

Вартість одного курсу реабілітації – 18 500 гривень.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ (АРХИВ)
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в