misto.zp.ua

Анастасія Коваленко

Через вроджені вади слуху Настя стикається з труднощами у спілкуванні з оточенням. Сучасні слухові апарати допоможуть дівчинці успішно навчатись та максимально насолоджуватись життям.

Анастасія Коваленко

Анастасія Коваленко, 18.05.2009 року народження

Діагноз: Порушення слуху І-ІІІ ступеня.

Новини про лікування

Медична виписка: стор. 1стор. 2.

Рахунок

Посвідчення

Як допомогти?

Звіт про надхоження та витрати пожертв

 

Анастасія Коваленко

 

14 річна Настя Коваленко сьогодні проживає в Запоріжжі. До початку війни з росією дівчина жила в Чернігівському районі і навчалася у Кам’янській школі-інтернаті для дітей з вадами слуху, де у неї було багато друзів, таких особливих, як і вона. Разом успішно спілкувались і пізнавали оточуючий світ. Через військову агресію, всі учні вимушені були роз’їхатися до більш безпечних місць. Так Настя разом зі старшою сестричкою та мамою опинилась у Запоріжжі.

 

У дівчинки 1-3 ступень порушення слуху. Слухові апарати для неї – це засіб для повноцінного спілкування з оточуючим світом. Раніше Настя займалась баскетболом, та чотири роки тому, під час змагань, зазнала травму спини та грудного м’язу. Отже зараз періодично проходить лікування в лікарні. Та незважаючи на негаразди зі здоров’ям, дівчинка успішно навчається, із задоволенням малює та цінує спілкування.

 

Анастасія Коваленко

 

Активний спосіб життя вимагає від Насті оптимального функціонування всіх її сенсорних систем, включаючи слух. Успішне навчання також потребує зосередженості та здатності чітко сприймати інформацію, яка подається в класі, до того ж, дистанційно. На даний час Настя стикається з труднощами у сприйнятті звуку, адже наявні слухові апарати вже застарілі і потребують заміни. А сучасний слуховий апарат допоможе їй краще розуміти вчителя та спілкуватися з одноклассниками.

Вартість двох слухових апаратів складає 59 тис грн.

Просимо вашої допомоги у зборі коштів, адже родині зі статусом ВПО, без сторонньої підтримки важко зібрати таку чималеньку суму.

 

 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |