misto.zp.ua

Аліна Щербак

Алінці необхідно проведення ортопедичної операції, яка наблизить маленьку красуню до її завітної мрії – ходити!

Аліна Щербак

Аліна Щербак, 13.01.2012 року народження

Діагноз: ДЦП спастична диплегія, двобічні згинальні контрактури колінних суглобів.

Новини про лікування

Довідка

Рахунок

Як допомогти?

Звіт про надхоження та витрати пожертв

Аліна Щербак

 

З Алінкою ми вже знайомі. У дівчинки ДЦП, і два роки потому ми допомогли родині з закупівлею спеціальних допоміжних засобів - ортезів. Тоді Алінка тільки навчалась ходити за допомогою ходунців. А вже сьогодні вона «активний і досить швидкий їх користувач». Ходить багато і з великим задоволенням.

До війни дитина регулярно проходила реабілітації у центрах України: Міжнародній клініці Козявкіна, центрі Яценка в Києві, Харківському інституті протезування, РЦ «Іоаннів центр». Війна внесла свої корективи і вплинула негативно на загальний стан дитини. Але така тендітна та смілива дівчинка знаходить сили на реабілітацію, навчання і хобі. Під час війни родина залишалась в рідному Запоріжжі, а з дитиною займався реабілітолог на дому. До реабілітаційних центрів в інші міста родина так і не мала змоги поїхати. Влітку Аліна відвідувала літню школу за програмою ЮНІСЕФ, де разом з однолітками надолужувала знання з математики, української мови та англійської мови.

 

Аліна Щербак

 

Зараз дівчинка перейшла до старшої школи і стала ученицею 5 класу Запорізької гімназії № 75 (дистанційна освіта). Старанно навчається, дуже полюбляє грати та спілкуватися з іншими дітками. Алінці вже 11 років, і тепер стала необхідність в хірургічному втручанні - розгинальній остеотомії стегнових кісток. Це дасть змогу вирівняти вкорочення правої кінцівки і виправити завалення стоп. Рідні сподіваються, що дана операція наблизить маленьку красуню до її завітної мрії – ходити!

Просимо всіх небайдужих допомогти в придбанні набору імплантів на одну ніжку, вартістю 35 тис гривень, для проведення операції в клініці ім. Руденко м. Дніпро. Операцію призначено на кінець листопада, а отже часу обмаль!


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |