Акции в городе Запорожье, скидки, подарки, призы
от редактора

В нашем городе, как и в многих других городах, постоянно проходят акции, розыгрыши, раздача подарков и т.п. Этот раздел посвящен именной этой стороне экономической жизни нашего города Запорожья. Надеемся раздел вам будет очень полезен.

Акции размещаются БЕСПЛАТНО.

По вопросам размещения информации об акциях обращайтесь к главному редактору. Контакты в разделе О НАС


Реклама в Запорожье
рассказать об акции

Реклама в Запорожье
новости MarketGid

Купить, продать авто

АКЦИИ В ГОРОДЕ *

Добро жменями. Запоріжжя

Добро жменями. Запоріжжя

Актив ЗМГО "Небо без кордонів" став партнером БФ "ОВЕС" та закликає усіх небайдужих запоріжців приєднатися до всеукраїнської акції зі збору та переробки пластикових кришечок для протезування бійцям АТО.

Те, що ви звикли щодня викидати до смітника, може подарувати радість життя нашим захисникам. Не будьте байдужими до чужого горя! Шукайте контейнери по всьому місту або встановіть свій, виготовлений власними руками.

Центральний пункт збору в м. Запоріжжя знаходиться за адресою: вул. Жуковського, 70-Б (Класичний Приватний Університет, корпус – Інститут права ім. В. Сташиса, 6-й поверх, а.601).

Дана акція водночас вирішує дві проблеми − екологічну та соціальну. Акцію підтримано Міністерством екології України.

До нас вже встигли приєднатися дитячі садочки, школи та вищі навчальні заклади міста, а що скажете Ви?! Творіть добро жменями – це ж так легко!!!

З усіх питань звертайтеся до координаторів акції у Запоріжжі: +38 (096) 930-67-77 – Ирина Дяченко, +38 (097) 424-68-00 – Іра Ярко.


(*) Ответственность за содержание, проведение акции несет компания, проводящая акцию
справочник предприятий
Каталог сайтов Запорожья
каталог сайтов