Запорізькому абразивному комбінату виповнилося 85 років

24.05.2024

Запорізькому абразивному комбінату виповнилося 85 років

З нагоди ювілею трудовий коллектив привітали представники обласної та міської влади.

ПрАТ «Запорізький абразивний комбінат», проходячи сходами історії, прожив епохи, що кардинально відрізняються одна від одної. Нелегкі періоди для всієї країни не могли не позначитися й на діяльності підприємства. Так, «Запоріжабразиву» вдалося встояти й зберегти свій «кістяк», котрий склали досвідчені й професійні фахівці. Підприємство завжди було надійною опорою міста. Не стали винятком і часи повномасштабної війни.

З нагоди ювілею привітати колектив підпримєства й відзначити нагородами завітали представники обласної та міської влади. Зкорема, перший заступник міського голови Андрій Бугар та голова Шевченківської районної адмінцістрації Федір Маєр.

- Велика вдячність за те, що ви сьогодні зуміли зберегти зв 'язки з понад десятьма країнами світу. Ви стоїте на одній лінійці з потужними підприємствами міста, які, можливо, трохи знизили свої потужності, але тримають той економічний фронт, який випав на вашу долю, - додав Федір Маєр.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |