Запорізька область акумулювала на допомогу Силам оборони вже 2,2 мільярди гривень

30.07.2024

Запорізька область акумулювала на допомогу Силам оборони вже 2,2 мільярди гривень

Військові потребують негайної допомоги, бо завтра може бути пізно. Тому громади Запорізької області прийняли рішення направити всі кошти з реконструкцій, будівництва доріг тощо в оборонний фонд області. Наразі вже 2,2 млрд грн зібрані на допомогу силам оборони. 

За словами очільника ЗОВА Івана Федорова, росіяни не відмовляються від свого бажання посунути лінію фронту у бік Запоріжжя, але наші захисники чітко відбивають всі ворожі атаки.

«Тому наша мета — допомога військовим. Наша команда тісно співпрацює з військовими. Щоранку обмінюємось інформацією про ситуацію та необхідні ресурси, і оперативно доставляємо все необхідне на фронт», — повідомив Федоров.

Усі громади Запорізької області прийняли рішення направити всі кошти з реконструкцій, будівництва доріг тощо в оборонний фонд області. Наразі вже 2,2 млрд грн зібрані на допомогу силам оборони. Пріоритетом є забезпечення FPV-дронами та мавіками.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |