За фото у соцмережах окупанти арештували мешканця тимчасово окупованого Бердянська

27.04.2024

За фото у соцмережах окупанти арештували мешканця тимчасово окупованого Бердянська

43-річний мешканець тимчасово окупованого Бердянська опублікував на своїй сторінці у соцмережах світлину з українською символікою.

Це дуже не сподобалося російським загарбникам. Чоловіка притягли до суду, звинувативши в «дискредитації» органів російської влади, повідомляє очільниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіцина.

Так званий суд визнав чоловіка винним та призначив йому 10 діб арешту, а також штраф у розмірі 90 тисяч рублів.

«Ординці жорстоко карають усіх, хто висловив бодай найменшу непокору «асвабадітєлям», і штрафи — це найменше, що можна очікувати від терористів. Вони пильно слідкують за сторінками місцевих жителів у соціальних мережах, і щотижня звітують щодо нововиявлених порушень, або бодай натяків на найменше відхилення від тоталітарних норм росії», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у південному окружному військовому суді, що знаходиться у ростові-на-дону, відбувся процес над трьома мешканцями тимчасово окупованого Мелітополя — Яніною Акуловою, Антоном Жуковським та Дмитром Сергєєвим, яких викрали росіяни.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |