Все більше колективів приєднуються до загальноміської толоки

29.04.2024

Все більше колективів приєднуються до загальноміської толоки

Запоріжці продовжують приводити місто до ладу в рамках ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL 2.0. Захід вже став доброю традицією, адже проводиться другий рік поспіль.

Так, на велике весняне прибирання, зокрема, вийшли колективи ясел-садка комбінованого типу №162 «Ведмедик» та №142 «Горобчик», а також гімназії №94.

Підхопили ініціативу й мешканці приватного сектору Шевченківського району. Не залишаються осторонь та продовжують планомірно приводити підконтрольні території до ладу працівники комунальних підприємств, зокрема концерну «МТМ», КП «Запоріжремсервіс», КП «ЕЛУАШ» та КП «Запоріжміськсвітло».

Нагадаємо, толока проходитиме в Запоріжжі до 3 травня. Кожен може долучитися до масштабного прибирання та навіть отримати цінні подарунки. Для участі необхідно зробити наступне:

  • створити свою команду, дати їй назву та зареєструватися через гугл-форму;
  • обрати, як саме хочете зробити Запоріжжя охайнішим: прибиранням прибудинкової території, висадженням квітів, фарбуванням дитячих майданчиків тощо;
  • долучитися, зробити фото та опублікувати їх на власних сторінках з хештегами:

#запоріжжя_toloka_festival_2

#спільнийЗапорізькийрезультат

#робимо_Запоріжжя_кращим.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |