Влада Запоріжжя офіційно розподілила портфелі

22.05.2024

Влада Запоріжжя офіційно розподілила портфелі

Під час засідання позачергової сесії Запорізької міськради, яке відбулось 20 травня, депутати схвалили проєкт рішення «Про затвердження розподілу обов’язків між секретарем Запорізької міської ради, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради-керуючим справами виконавчого комітету Запорізької міської ради».

За це рішення проголосували 40 з 45 присутніх на сесії депутатів. П’ятірка депутатів просто не приймали участі у голосуванні.

Згідно з документом, секретарка Запорізької міської ради Регіна Харченко з 20 травня офіційно здійснює повноваження міського голови до виборів мера.

Затверджений розподіл обов’язків між секретарем Запорізької міської ради Регіною Харченко, першим заступником міського голови Андрієм Бугаром та заступниками мера Сергієм Біловим, Віктором Гординським, Андрієм П’ятницьким, Еллою Слепян, Романом Тараном та Олександром Голтвенко.

Крім того, ретельно прописані повноваження, функції та обов’язки Регіни Харченко та кожного з її заступників.

Більш детально ознаймитись з повноваженнями, функціями та обов’язками кожного з посадовців можна за посиланням.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |