У Запоріжжі поліцейські упіймали кишенькового крадія

05.06.2023

У Запоріжжі поліцейські упіймали кишенькового крадія

Минулого тижня до поліції надійшла інформація, що на центральному ринку Запоріжжя «промишляє» кишеньковий злодій. Аби вирахувати крадія, працівники поліції деякий час спостерігали за відвідувачами ринку.

Біля одного із прилавків оперативники побачили раніше судимого за крадіжки молодика. Скориставшись натовпом, він підійшов впритул до жінки, яка купувала продукти, та прикриваючи руку пакетом, щось витягнув із її рюкзака. Зловмисник намагався покинути місце злочину, але був затриманий працівниками поліції. Під час поверхневої перевірки у нього виявили мобільний телефон потерпілої.

Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція інкримінуємої статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років…

Нагадаємо, «Опозиційна платформа — За життя», яка є своєрідним клоном колишньої «Партії регіонів», та політична сила прокремлівського пропагандиста-блогера Анатолія Шарія заборонені в Україні з осені 2022-го. Втім, цей факт жодним чином не вплинув на розподіл політсил у радах різних рівнів. Приміром, у Запоріжжі майже третину сесійної зали міськради і досі займають депутати, які були обрані від цих проросійських політичних партій.

Місцеві «обранці» від них і досі не позбавлені своїх мандатів: вони й надалі відвідують сесії міськради, голосують за ті чи інші важливі для Запоріжжя рішення, продовжують ділити бюджетні кошти. Більше того, колишні представники заборонених партій займають високі посади у міській владі, всіляко заважають чистці у власних рядах і блокують прийняття важливих для прифронтового міста рішень. Журналісти нашого видання з’ясовували, що зараз роблять у Запоріжжі обранці від заборонених в Україні партій.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в