У Запоріжжі поліцейські оперативно розкрили розбійний напад на жінку

22.05.2024

У Запоріжжі поліцейські оперативно розкрили розбійний напад на жінку

Озброєний ножем молодик увірвався до дачного будинку запоріжанки. Погрожуючи розправою, відібрав у неї мобільний телефон і втік. Правоохоронці швидко встановили особу нападника та затримали його. 

Увечері до Запорізького районного управління поліції звернулася 54-річна запоріжанка. Схвильована жінка повідомила, що стала жертвою розбою. Поліцейські попередньо встановили, що близько 22:15 невідомий з прихованим обличчям, перебравшись через паркан, проник на територію дачного домоволодіння та через незачинені двері забіг до оселі потерпілої. Погрожуючи ножем, він почав вимагати у жінки грошові кошти та цінне майно. Коли переконався, що нічого із зазначеного власниця будинку не має, схопив її мобільний телефон та втік з місця події.

У результаті низки оперативних заходів поліцейські встановили особу правопорушника та його місцезнаходження. Ним виявився раніше судимий 18-річний житель обласного центру. За місцем мешкання фігуранта оперативники провели обшук, під час якого виявили та вилучили викрадений гаджет, одяг, в якому він був на момент вчинення кримінального правопорушення, та інші речові докази.

Йому вже повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 статті 187 КК (Розбій), а також обрано запобіжний захід – тримання під вартою…

Нагадаємо, нещодавно зникли гроші, зібрані всією Україною для загиблих дівчат із Запоріжжя. Ці гроші батьки Світлани та Христини вирішили витратити на пам’ятники для жертв росіян, щоб достойно вшанувати їхню пам’ять. Читайте, кого звинувачують у крадіжці?

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |