У столиці з’явиться мурал із «Запорізьким месником»

06.06.2023

У столиці з’явиться мурал із «Запорізьким месником»

Біля київського кінотеатру «Жовтень» на вулиці Ярославській, 17 створюють новий патріотичний мурал під назвою «Запорізький месник».

У центрі муралу образ строковика Національної гвардії та наймолодшого Героя України, якому вдалося збити 7 літаків Су-25 та одну крилату ракету. Наразі військовослужбовець продовжує боронити країну у складі однієї з бригад «Гвардії наступу».

Нагадаємо, «Запорізький месник» отримав звання Героя України у липні минулого року.

«За задумом планується створити два мурали-побратими: у Києві та, після звільнення Запорізької області від окупантів, у Запоріжжі», — розповідає Анна Ковальова, засновниця агенції консалтингу у благодійності Charity Hub, що є співініціаторами створення муралу.

Відкриття відбудеться 6 червня о 10:30.

Нагадаємо, армія нацистської росії зазнає великих втрат, тому намагається мобілізувати до свого війська жителів тимчасово окупованих територій Запорізької області. Так, в Енергодарі окупаційна влада створила «призовну комісію». Загарбники планують мобілізувати чоловіків 1996–2005 років народження, аби компенсувати втрати на полі бою.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в