У Хортицькому районі змагалися юні козаки

25.04.2017

У Хортицькому районі змагалися юні козаки

25 квітня для школярів Хортицького району відбулось справжнє свято. За підтримки районної адміністрації по Хортицькому району, територіального відділу освіти та адміністрації навчально-виховного комплексу № 106 організовано та проведено районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри Українського козацтва «Сокіл» («Джура»).

Близько 150 хлопчиків та дівчат віком від 11 до 15 років у складі 12 команд зібрались у спортивній залі школи № 106. Урочисту частину змагань традиційно відкрив Державний гімн України.

Голова районної адміністрації по Хортицькому району Олександр Пшеничний привітав учасників гри, побажав вдалих виступів, перемог і зазначив, що учасники гри – це справжні патріоти, люди, що шанують кращі традиції козацтва.

Свою майстерність та вправність учні показали у військово-спортивних та туристично-спортивних видах змагань. Переможцем став рій «Хорти» - учні ЗЗНВК № 108.

Источник: meriazp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |