У Хортицькому районі тривають роботи з благоустрою територій

07.10.2022

У Хортицькому районі тривають роботи з благоустрою територій

Впродовж тижня у Хортицькому районі виконувались роботи з видалення аварійних дерев та ремонту доріг та тротуарів на внутрішньоквартальних територіях. Зокрема, було ліквідовано 15 дерев, що загрожували мешканцям та майну за такими адресами: вул. Героїв 93-ї бригади, 7; пр. Ювілейний, 19б; вул. Світла, 12; вул. Василя Сергієнка, 12.

Не припиняються й роботи з оновлення покриття на тротуарах та внутрішньоквартальних проїздах. Нині ще триває ремонт тротуару по вул. Ентузіастів, 13а. Також здійснено підготовчі роботи до заміни асфальтного покриття на дорогах за низкою адрес: вул. Курузова, 5, 7-9а, 11в; вул. Рубана, 7а; вул. Ентузіастів, 19а; вул. Лахтінська, 1; вул. Василя Сергієнка, 28а тощо.

Окрім того, комунальники також проводять ремонти малих архітектурних форм – лавок, урн, елементів дитячих майданчиків. Роботи проводились за адресами: сквер по пр. Ювілейному, пр. Інженера Преображенського, 15; Хортицьке шосе, 34; вул. Рубана, 21; вул. Курузова, 5.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |