ЩО НАСПРАВДІ ОЗНАЧАТИМЕ ПРИЄДНАННЯ ПРОТИПУХЛИННОГО ЦЕНТРУ ДО ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ЛІКАРНІ? 

24.05.2024

ЩО НАСПРАВДІ ОЗНАЧАТИМЕ ПРИЄДНАННЯ ПРОТИПУХЛИННОГО ЦЕНТРУ ДО ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ЛІКАРНІ? 

З огляду на поширення маніпулятивної  інформації стосовно реорганізації медичних установ, до пацієнтів та працівників Запорізького регіонального протипухлинного центру звернувся голова комісії з припинення Дмитро Сиволап. 

У зверненні автор чітко визначає, як працюватиме установа після приєднання. Якщо коротко: на лікування пацієнтів та роботу лікарів реорганізація не вплине,  примусових звільнень чи скорочень працівників не буде, а цей крок спрямовано лише на об’єднання інтеректуальних та технічних ресурсів, досвіду та компетенцій, заради здоров’я та комфорту запоріжців. 

Детальніше читайте нижче:

Шановні працівники та пацієнти 

КНП «Запорізький регіональний протипухлинний центр» ЗОР 

В рамках оптимізації галузі охорони здоров’я регіону видані наступні розпорядчі акти: 

— розпорядження голови Запорізької обласної державної адміністрації, начальника обласної військової адміністрації від 06.05.2024 р. № 262 «Про припинення комунального некомерційного підприємства «Запорізький регіональний протипухлинний центр» Запорізької обласної ради шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства «Запорізька обласна клінічна лікарня» Запорізької обласної ради»; 

— розпорядження голови Запорізької обласної державної адміністрації, начальника обласної військової адміністрації від 08.05.2024 р. № 270 «Про створення комісії з припинення комунального некомерційного підприємства «Запорізький регіональний протипухлинний центр» Запорізької обласної ради шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства «Запорізька обласна клінічна лікарня» Запорізької обласної ради». 

Головна мета об’єднання – гармонійне та логічне поєднання інтелектуальних та технологічних ресурсів, досвіду, знань, професійної компетенції відповідних медичних закладів задля суттєвого підвищення рівня якості та обсягу медичної допомоги жителям Запорізького регіону та України, які цього потребують. 

З метою уникнення розповсюдження неправдивої та спотвореної інформації, блокування введення в оману працівників, пацієнтів та громадськість, офіційно повідомляємо наступне: 

  1. Ніякої ліквідації закладу не передбачається. 
  1. Об’єднаний заклад продовжує здійснювати діяльність за адресами: 

— вул. Оріхівське шосе, 10; 

— вул. Культурна, 177А. 

  1. Процес приєднання ніяким чином не впливає на фактичну роботу колективів. Колективи працювали та будуть працювати у звичному режимі на звичних місцях роботи. Вони повинні неухильно виконувати свої функції та обов’язки, відповідно до чинного законодавства, та забезпечити законні права пацієнтів на одержання своєчасної та якісної медичної допомоги. Звертаємо увагу, що трудова діяльність фахівців комунального некомерційного підприємства «Запорізький регіональний протипухлинний центр» Запорізької обласної ради в процесі приєднання ніким і нічим не припиняється ні на секунду. 
  1. Примусового звільнення чи скорочення персоналу НЕ БУДЕ. 

Всі без винятку працівники, які ознайомляться з письмовим повідомленням про існування розпоряджень, напишуть заяву про бажання працювати в комунальному некомерційному підприємстві «Запорізька обласна клінічна лікарня» Запорізької обласної ради» та напишуть заяву про переведення до вказаної установи, стовідсотково продовжать роботу без припинення трудового договору.  

  1. Заробітна плата та премії в комунальному некомерційному підприємстві «Запорізька обласна клінічна лікарня» Запорізької обласної ради будуть виплачуватися в чіткій відповідності до чинного законодавства. 
  1. Ліквідація структурних підрозділів не передбачається. 
  1. Всі практичні напрацювання, історичні надбання, досвід, компетенції, інтелект не будуть втрачені жодним чином. Навпаки – вони будуть поєднані з чинними ресурсами та створять позитивну синергію задля максимального покращення медичної допомоги та розвитку підприємства, реалізації своїх професійних амбіцій. 
  1. Медична допомога всім без виключення пацієнтам онкологічного чи інших напрямків жодним чином не постраждає та ні в якому разі не погіршиться. Навпаки – доступність до послуг, їх перелік, якість, обсяг та рівень без заперечно та безсумнівно покращиться. 
  1. Процес приєднання медичних закладів жодним чином не вплине на пацієнтів. Вони отримують і будуть надалі отримувати консультативну, діагностичну, стаціонарну та реабілітаційну допомогу в чіткій відповідності до чинного законодавства, а саме – до Програми медичних гарантій. 

З повагою, голова комісії з припинення Дмитро Сиволап

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |