Російські нацисти змінюють свідомість дітей на півдні Запоріжжя

05.06.2023

Російські нацисти змінюють свідомість дітей на півдні Запоріжжя

Чого тільки не вигадують російські окупанти на тимчасово окупованному півдні Запоріжжя, щоб відзвітувати кремлівським господарям про «зомбі-успіхи» в Мелітополі.

Якщо дорослі розуміють, що цей період просто потрібно пережити, як страшний сон, то що відбувається з дитячою психікою, страшно навіть припустити, пише «РІА-Мелітополь». Маразматичні новини на межі фолу сипляться з Мелітополя, щодня, як черв’яки з пакета з лежалою крупою.

Цього разу рашисти відзвітували про привітання з Днем захисту дітей учасників насильно створеного в окупації загону «альфа» відділення «юнармії».

Окупанти повідомили, що діти взяли участь у всеросійській акції «бережи дитинство». Від червоного кольору на звітних фото просто рябить в очах. Окупанти відверто знущаються з психіки дітей, наповнюючи її безглуздими і фейковими наративами гнилого «русского мира».

На закуску рашисти відзвітували, що псевдо-ректор МДУ і за сумісництвом керівник запорізького відділення «юнармії» Андрій Чуйков приніс дітям торт із символікою «юнармії». Невже рашисти щиро вважають, що українські діти до навали не отримували страждали від дефіциту солодкого? Чи рашистський «великий торт» — це насмішка над поламаною психікою…

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в