Російські нацисти завдали удар по Оріхову з літака

01.07.2023

Російські нацисти завдали удар по Оріхову з літака

Триває терор російських військ та спецслужб проти мирних мешканців Запорізького краю: фізичний, моральний, економічний, політичний.

За інформацією Запорізькою ОВА, за 30 червня російські військові здійснили 54 обстріли по 18 населених пунктах Запорізького, Пологівського та Василівського районів.

«Ворог тричі бив з авіації по Оріхову та Преображенці, здійснив 8 ударів з РСЗВ по Левадному, Новодарівці, Ольгівському, Чарівному та Червоному, 43 артобстріли прийшлося по Новоіванівці, Гуляйполю, Оріхову, Залізничному, Левадному, Малій Токмачці, Полтавці, Білогір’ю, Лобковому, Приютному та інших прифронтових селах. На щастя, без постраждалих», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у центрі Запорізької області російські нацисти можуть зробити ще один екоцид… Раніше через підрив російськими нацистами Каховської ГЕС 6 червня зафіксовано зниження рівня води на 4 метри у річці Дніпро. У заплавній частині Каховського водосховища пішла вода, що призвело до масштабної загибелі риби у водосховища у межах Запорізького району.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |