Назад у минуле: у Бердянську люди годинами стоять у черзі аби заплатити за…

02.08.2022


			Назад у минуле: у Бердянську люди годинами стоять у черзі аби заплатити за…

Українці вже давно звикли, що можуть оплатити комунальні послуги, поповнити мобільний чи заплатити за Інтернет за допомогою кількох кліків в телефоні. Втім з приходом загарбників людей повернули в минуле.

Сьогодні у Бердянську люди змушені під палючим сонцем стояти в черзі декілька годин і все за для того, аби заплатити за Інтернет. Повідомляється, що вранці ні в кого у місті його не було, а це майже єдиний зв’язок у людей. 

У телеграм-каналі «Бердяньк в окупации» з’явилось відео, в якому в черзі десятки людей. Як зазначає авторка відео, у кілометровій черзі стоять всі. На фоні, ніби знущання, причеплені банери з написами рашистів: «Сила в правде!» й «Только от людей, которые там живут, будет зависеть их будущее».

«Кілометрова черга за Інтернет у Бердянську. Стояти потрібно кілька годин під палючим сонцем. Хворі, жінки, діти, люди похилого віку, інваліди. «Сила в правде!», — ось правда. «Только от людей, которые там живут, будет зависеть их будущее»: ось ми тут живемо. І це що, наше майбутнє? От таке майбутнє тепер, кілометрова черга, щоб вистояти та заплатити за Інтернет», — каже авторка відео. 

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |