На Запоріжжя ФСБ завезла загони спецшпигунів

05.06.2023

На Запоріжжя ФСБ завезла загони спецшпигунів

Міський голова Мелітополя Іван Федоров закликав містян бути обережними та обачними — обабіч можуть бути шпигуни.

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області з’явилися підрозділи навчених шпигунів.

“ФСБ завезла у Мелітополь загони навчених шпигунів. Про те, що в місті можна спокійно висловлювати свою думку, мова не йде давно. А тепер ще й у різних районах міста спеціально навчені “нелюди” вишукують патріотично настроєних громадян. З якою метою це робиться, та що може очікувати на наших людей, залишається тільки здогадуватись”, – йдеться в дописі Федорова.

Нагадаємо, запоріжці, чиє житло постраждало від обстрілів окупантів, відтепер можуть розраховувати на ремонт за державний кошт. З цією метою створено державну програму «єВідновлення». Вона стартувала ще на початку минулого місяця, а 24 травня уряд виділив і перший транш на її виконання — 4,4 мільярди гривень.

Щоправда людям, чия домівка вщент зруйнована, чиновники пропонують поки почекати. На першому етапі реалізації програми мова йде виключно про косметичний ремонт житла: постраждала оселя має бути придатною для життя і потребувати тільки заміни вікон, дверей чи ремонту даху. За даними чиновників, на виділені кошти планують відремонтувати 27 тисяч пошкоджених об’єктів. І здавалося б, хороша новина. Але Форпост здивував вибір банків, через які чиновники планують «проганяти» мільярди державних гривень.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в