На Запоріжжі СБУ встановила ще 6 поліцаїв, які тероризують мирних людей

29.04.2024

На Запоріжжі СБУ встановила ще 6 поліцаїв, які тероризують мирних людей

Служба безпеки України зібрала докази добровільної співпраці з ворогом ще 6 колаборантів, які вступили до так званої «правоохоронної системи» рф на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. Вони займаються репресіями щодо проукраїнського населення регіону та фабрикують проти людей фейкові «кримінальні провадження» із надуманими «доказами».

Після початку повномасштабного вторгнення посіпаки росіян добровільно вступили до створеного агресором «головного управління мвс Запорізької області». У лавах псевдоустанови їх включили до складу райвідділів та призначили у підрозділи «дізнання, карного розшуку, дільничних поліцейських та чергової частини».

Перебуваючи на «посадах» зловмисники регулярно приймають участь у рейдах щодо пошуку проукраїнські налаштованих мирних мешканців, а також виявлення українського підпілля та руху опору. Також колаборанти брали участь в охороні «виборчих дільниць» під час проведення незаконного референдуму та виборів.

«Слідчі кваліфікували дії всіх зазначених вище колаборантів за ч. 7 ст. 111-1 Кримінального кодексу (колабораційна діяльність)», — повідомили у пресгрупі  УСБУ в Запорізькій області.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |