На Запоріжжі підрозділ з Дагестану відмовляється воювати

01.07.2023

На Запоріжжі підрозділ з Дагестану відмовляється воювати

У Запорізькій області близько 50 військовослужбовців рф відмовились воювати і вивели озброєння з ладу.

Як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, на тлі успішних бойових дій Сил оборони України та через значні втрати противника в живій силі, збільшуються випадки дезертирства в підрозділах російських окупаційних військ, які все частіше самовільно залишають бойові позиції.

«В районі Дорожнянки Запорізької області близько 50 військовослужбовців етнічних дагестанців зі складу Каспійської флотилії відмовились брати участь в бойових діях. Наявне в підрозділі озброєння російські відказники вивели з ладу» , — зазначили у Генштабі.

Нагадаємо, морально-психологічний стан особового складу окупантів залишається низьким, відзначається системне вживання алкогольних напоїв та дезертирство, а російські спецслужби посилюють пошукові заходи своїх дезертирів на тимчасово захоплених територіях.

Нагадаємо, у Запорізькій області солдати російських окупаційних військ все частіше відмовляються вести бойові дії на території України, пишуть колективні звернення до свого командування, готові скласти зброю та не виконувати накази.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |