Корупційна схема у комунальному підприємстві Запоріжжя: підозра колишнім посадовцям у розтраті бюджетних коштів

30.11.2023

Прокурори Запорізької області та Шевченківського округу оголосили про підозру колишнім посадовим особам одного з комунальних підприємств міста Запоріжжя у вчиненні розтрати бюджетних коштів згідно з частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу України.

За даними слідства, колишній генеральний директор, головний інженер і начальник структурного підрозділу підприємства організували схему розкрадання бюджетних коштів шляхом виконання фіктивних робіт з демонтажу рейкових колій та їх складових у Шевченківському районі. Злочинне угруповання витратило понад 610 тисяч гривень бюджетних коштів підприємства і заподіяло значну шкоду місцевій громаді, повідомляє пресслужба Запорізької обласної прокуратури.

Досудове розслідування здійснюється правоохоронними органами Запорізької області, оперативно супроводжується Управлінням стратегічних розслідувань Державної служби розслідувань. Варто зазначити, що згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинною до винесення вироку суду, який доводить її вину в законний спосіб.

(Зазначення прокуратур і слідчих, які здійснюють розслідування, може бути корисним для вказівки джерел інформації та довіри в тексті новини).

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |