Кількість жертв в зруйнованих в наслідок «прильотів» будинках зросла до 11

07.10.2022


			Кількість жертв в зруйнованих в наслідок «прильотів» будинках зросла до 11

На ранок 7 жовтня з-під завалі зруйнованого будинку по пр. Соборному деблоковано 8 загиблих. Про це повідомляють у ДСНС. Також було врятовано 6 людей, з яких 5 госпіталізовано. З-під завалів 4-поверхового будинку по вул. Сталеварів, деблоковано тіло трьох загиблих. Врятовано 15 містян, з них 8 госпіталізовано.

Триває проведення аварійно-рятувальних робіт на місці зруйнованих житлових будинків. На жаль, цифра може змінитися.

Серед врятованих двоє чотирирічних хлопчиків. Про стан постраждалих розповів директор Департаменту охорони здоров’я. За словами голови ЗОВА ранкові обстріли С-300 (6 жовтня) — це справжній терористичний акт, бо це не випадкове влучання, а серія ракет націлена на багатоповерхівки. Всього ушкоджено понад 40 багатоквартирних будинків й будівель. У двох п’ятиповерхівках зруйновані цілі під’їзди. Ще в одному — значно ушкоджені дах, вікна та водопровід. Постраждало й 9 приватних будинків, ще 2 — зруйновано вщент. Також зруйнована автомийка. Відомо, що через ворожу атаку більш ніж 500 абонентів залишились без газу. Також пошкоджено ділянку водоводу. Кілька будинків тимчасово без води. Рух на певних ділянках міста обмежений.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |