«Європейський проспект» - один із проєктів подальшої розбудови міста

24.05.2024

«Європейський проспект» - один із проєктів подальшої розбудови міста

Відбулося друге засідання робочої групи з питань комплексного благоустрою території Запоріжжя.

У Запорізькій міській раді продовжує працювати робоча група, яка була створена з метою координації робіт та посилення контролю в частині забезпечення утримання території міста у належному санітарному стані та організації проведення заходів з благоустрою.

У ході другого засідання робочої групи було обговорено одне з ключових питань у напрямку подальшої розбудови Запоріжжя – розробка і реалізацію проєкту «Європейський проспект».

Як зазначив заступник міського голови Сергій Білов, проєкт «Європейський проспект» має бути впроваджений у кілька кроків. Перше завдання - це імплементація «Коду міста», який був розроблений кілька років. У цій концепції чітко прописано, яким має бути центральний проспект міста. Друге питання у реалізації проєкту стосується МАФів. Їх не повинно бути на проспекті Соборному, окрім зупинкових комплексів. Третє – вивіски та рекламні конструкції, які також мають зникнути з центрального проспекту міста.

Так, членам робочої групи доручено підготувати 5-10 пропозицій стосовно напрямків розробки та реалізації проєкту «Європейський проспект».

Під час засідання члени робочої групи також зупинилися на питанні парків, скверів, які знаходяться під реконструкцією. Зокрема обговорили ситуацію з реконструкцією центральної алеї у сквері Ювілейному.

Крім того, під час засідання заслухали звіти з виконання робіт з благоустрою протягом минулого тижня та визначили напрямки роботи на наступний тиждень.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |