Депутати Запорізької міськради хочуть збільшити собі суму коштів депутатського фонду

01.07.2023

Депутати Запорізької міськради хочуть збільшити собі суму коштів депутатського фонду

Депутати Запорізької міськради запропонували розглянути можливість збільшити суму депутатського фонду. Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань бюджету та фінансів.

Як повідомляє 061, депутати зазначили, що минулого року на кожного обранця було 2 мільйона гривень депутатського фонду, пісня фінансування зменшили на півмільйона, а невдовзі ще 500 тисяч гривень «забрали» на Програму підтримки ДФРГ.

«У деяких депутатів взагалі вже зараз немає депутатських коштів. Можна по-різному відноситесь до цих інструментів, але кожен з нас проводить депутатські прийоми, де люди звертаються за допомогою. У мене є пропозиція, якщо бюджетна комісія підтримає, то давайте розглянемо збільшення депутатського фонду», — зазначив депутат Геннадій Наумов.

Заступниця директора департаменту фінансової та бюджетної політики Вікторія Логвиненко повідомила, що потрібно визначати джерело, бо коштів для фінансування поточних потреб та видатків бюджету розвитку у зв’язку з дефіцитом бюджету немає.

Обранці на це повідомили, що потрібно більш прискіпливо підійти до питання раціонального витрачання коштів.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |