Як працюють комунальники під час війни

21.04.2022

Як працюють комунальники під час війни

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Наші комунальники підтримують порядок на вулицях рідного міста і під час війни. З початку введення воєнного стану співробітники комунального підприємства «ЕЛУАШ» прибрали 430 зупинок, очистили більше двох тисяч урн та вивезли на полігон утилізації 210 тон сміття. Також «елуашівці» очистили від наносного ґрунту та залишків протиожеледних матеріалів 409 кілометрів доріг.

Окрім того, працівники «ЕЛУАШу» зробили значний внесок у фортифікаційне укріплення Запоріжжя та взяли участь у формуванні гуманітарних вантажів.

Для підтримки чистоти в місті у штатному режимі продовжує працювати і товариство «ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя». Працівники «Вельтуму» за графіком вивозять сміття з багатоповерхового сектору. Що стосується приватного сектору, то у березні вивезення побутових відходів там здійснювалося через тиждень, а з квітня послуги знову почали надаватися за звичайним графіком. Окрім того, «вельтумівці» додатково, за замовленням, вивозять сміття з місць дислокації військкоматів, територіальної оборони, госпіталів, військових частин та з місць, де розміщуються тимчасово переселені люди.

Співробітники підприємства також долучилися і до укріплення міста. Для зведення фортифікаційних споруд вони розмістили на території Запоріжжя майже 200 контейнерів з ґрунтом.

Дякую усім нашим комунальникам, які продовжують працювати у ці складні часи та допомагають посилювати обороноздатність Запоріжжя.

Разом переможемо!

Слава Україні!

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |