Військові рф агітують дітей на тимчасово окупованих територіях Запорізької області вступати до російської пропагандистської організації

03.05.2024

Військові рф агітують дітей на тимчасово окупованих територіях Запорізької області вступати до російської пропагандистської організації

Загарбники створили на тимчасово захоплених територіях Запорізької області пропагандистську молодіжну організацію «Рух перших» та примушують дітей реєструватися. Також школярі змушені писати листи для військових російської армії. Про це повідомляє голова Софіївської громади Запорізької області Станіслав Захаревич у коментарі Суспільне Запоріжжя.

За словами Станіслава Захаревича, зарахування дітей до пропагандистської організації відбувається за наявності заяви батьків, яку окупанти вимагають написати в ультимативній формі. Ті, хто старше 14 років, мають самостійно зареєструватися для вступу до пропагандистської оргпнізації через електронну скриньку — їх підключають до особистих кабінетів, прикріплюють до так званих «кураторів» та дають завдання із постійним нагадуванням про росію:

Источник: panoptikon.org

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |