У Запоріжжі в «елітних» будинках теж будуть вимикати світло

16.06.2024

У Запоріжжі в «елітних» будинках теж будуть вимикати світло

У Запоріжжі усіх побутових споживачів від’єднають від ліній живлення критичної інфраструктури. У них також вимикатимуть світло за графіками.

Як повідомила Держінспекція енергонагляду, останнім часом у містах, де є велика кількість об’єктів критичної інфраструктури, багато відключень припадає на побутових споживачів, а тих, хто живе на лінії з об’єктами критичної інфраструктури, не відключають.

Деякі мешканці Запоріжжя вже писали скаргу до ПАТ «Запоріжжяобленерго», проте безрезультатно.

Проте нещодавно під час брифінгу речниця ПАТ «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко зазначила, що головна мета знеструмлення – не допущення знеструмлення об’єктів критичної інфраструктури. На жаль, до переліку таких об’єктів у Запоріжжі не входять житлові будинки з електроплитами.

«Якщо буде ухвалено рішення про обхід побудинковий і вимкнення через рубільник у внутрішньо будинкових мережах, то це буде робитися», — прокоментувала Цупренко.

Тепер же, за інформацією Держінспекції енергонагляду буде проведено інвентаризацію, після якої побутових споживачів приєднають до інших ліній. Також планують оновити перелік об’єктів, які не підлягають знеструмленню.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |