У Запоріжжі триває ремонт доріг

24.05.2024

У Запоріжжі триває ремонт доріг

Шляховики не припиняють ремонт доріг у місті. Задля безпеки дорожнього руху ремонт проводиться не тільки в центральній частині міста, а й на його околицях.

Так, продовжується ремонт доріг та проїздів на тих ділянках, де в цьому є нагальна потреба. Зокрема працівники КП «ЕЛУАШ» ремонтують черговий «відрізок» дорожнього покриття у Заводському районі, а саме – вздовж вулиці Демократичної – від вулиці Лізи Чайкіної і до Молодіжної.

- Наразі КП «ЕЛУАШ» виконує поточний ремонт найбільш аварійних ділянок на вулицях нашого міста. Роботи проводяться у всіх районах. З початку цього року виконано робіт з вкладання асфальтового покриття на загальній площі 23,5 тис. кв. м. Роботи триватимуть і надалі, - зазначив начальник відділу інфраструктури міста департаменту муніципального управління Запорізької міської ради Дмитро Іванюта.

Загалом на цій ділянці планується виконати поточний ремонт на площі 30 кв. м і вкласти 4,5 т асфальтобетону. Товщина шару складає 5 см. Роботи працівники КП «ЕЛУАШ» розпочали днями і налаштовані впоратися найближчим часом.

- Перш ніж почати роботи, ми вирубуємо старий асфальтобетон. Потім продуваємо, очищаємо цю ділянку, обробляємо бітумом – наносимо бітумну сітку, і далі вкладаємо асфальтобетон - дорожній, гарячий, - розповіла начальниця дільниці ШЕД №7 КП «ЕЛУАШ» Ольга Рой.

Також тривають роботи з приведення до ладу зупинкових комплексів, або як їх ще називають – павільйонів очкування.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |